files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Lastomír remizoval s vedúcim Medzevom

V ďalšom domácom piatoligovom futbalovom zápase lastomírski mladíci privítali vysokého favorita z Medzeva. Odohrali s ním však absolútne vyrovnanú partiu. Vzhľadom na priebeh druhého polčasu pokojne mohli aj vyhrať.


Domáci tím vystrašil lídra už po piatich minútach hry. Sebavedomý Ketcem poslal prízemný center do pokutového územia. Pozorný Tomásov ho však včas odvrátil do bezpečia. Už o dve minúty veľmi aktívny Bubenko zblízka tvrdo napálil do brvna svätyne hostí. Po dvadsiatich minútach dôležitého piatoligového súboja si lastomírsky gólman J.Adam na hranici pokutového územia nerozumel s obrancom Andrašovom. Lopty sa zmocnil Šrobár. Z dobrej pozície však netrafil prázdnu bránu. Do záveru úvodného dejstva sa už na ihrisku nič zaujímavé neudialo. Celky si vypracovali náznaky šancí, ktoré však priebeh merania síl v žiadnom prípade neovplyvnili. 
Na začiatku druhého polčasu sa o zápis do streleckej listiny neúspešne pokúsil domáci Dufinec. Z ľavej strany zahral priamy kop. Ten ale hosťujúci gólman Čierny bez problémov zneškodnil. V ďalších fázach hry rovnako pochodili aj jeho spoluhráči Bubenko a Ketcem. V 57.min. arbiter nechal bez povšimnutia jasnú ruku medzevského obrancu Mihálika v pokutovom území!

V 65.min. jeden z futbalistov hostí nedovolene zastavil veterána Senjuža. Z ľavej strany Bubenko zahral nebezpečný priamy kop. Gólman Čierny veľmi štipľavú strelu končekmi prstov odvrátil na roh. Pätnásť minút pred koncom dovtedy nevýrazný Juraško podnikol samostatný protiútok. S tým si však Čierny poradil. V 80.min. sa zrodil jeden z najzaujímavejších momentov stretnutia. Po faule na Šrobára hrajúci tréner Gal realizoval priamy kop. Po trme-vrme pred lastomírskou svätyňou Bubenlos síce zaznamenal gól, ale dosiahol ho rukou. Preto ho strážca pravidiel oprávnene neuznal. Sedem minút pred jeho záverečným hvizdom rozhodcu brankár J.Adam pekne zasiahol pri strele exligistu Knapíka. V 87.min. Lastomírčan Pado zahral rohový kop. Kačmárovu hlavičku však spoľahlivý medzevský gólman vyrazil na roh. Aj preto sa zaujímavý súboj skončil remízou, ktorá nevyhovuje ani jednému zo súperov.

Lastomír - Medzev 0:0

ŽK: Kačmár, Andrašov (obaja Lastomír), zápas videlo 150 divákov.

Lastomír: J.Adam - Kačmár, Senjuž, Bubenko, Andrašov, Vaľo (59.Jurčo), Pado, Ketcem, Krišo (81.Mucha), Dufinec (70.Krasnay), Juraško,


Medzev: Čierny - Loj, Mihálik, Šándor, Tomásov (77.Bubenlos), Svajko, Šrobár, Szalka, Gal, Knapík, Capko (68.Chovanec).                                                 (janč) 



Uverejnené: 15.04.2010 16:52:04 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.