files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Deväť hráčov HK Dukla do iných klubov

Aj keď sa sezóna pre michalovskú Duklu skončila piatkovou prehrou 1:2 na ľade Liptovského Mikuláša, pre niektorých jej hráčov sa vyskytla možnosť dohrať sezónu inde a to aj využili. Umožňuje im to prestupový termín, ktorý sa uzavrel až v nedeľu, kedy už mali Michalovčania po sezóne.

Igor Halás si nakoniec zahrá semifinále prvej ligy. Nie však v Michalovciach, ale v Spišskej Novej Vsi.

Aj keď je to nezvyklé a nedeje sa to asi v žiadnej inej krajine, čo nie je zakázané, je dovolené. To si uvedomujú aj kluby prvej hokejovej ligy a všetci štyria semifinalisti sa snažili posilniť o vypadnutých štvrťfinalistov. Do Bardejova si to namierila trojica hráčov Senice Marek Peksa, Martin Mikolášek a Peter Gula, Liptovský Mikuláš si zobral z Trnavy obrancu Ondreja Burzalu, no a Spišskú Novú Ves posilnila dvojica hráčov Prešova Peter Gáborčík - Marek Nagy.

Peter Čížek aj s ďalšou trojicou spoluhráčov vymenia prvú ligu za druhú

A ako je to s hráčmi HK Dukla? Vedenie klubu avizovalo, že má ponuky a nakoniec sa štyria z nich predstavia v semifinále prvej ligy. Spišská Nová Ves siahla po trojici obranca Milan Bednár a útočníci Igor Halás, Filip Podsedlý, no a Liptovský Mikuláš si od svojho štvrťfinálového protivníka vypýtal brankára Ivana Fedora. Navyše, do košickej juniorky sa pred začiatkom play-off vracia obranca Martin Boboš. „Mali sme ponuky aj na iných hráčov, no tí sa nakoniec s klubmi nedohodli na podmienkach,“ informoval nás športový riaditeľ HK Dukla Peter Tirpák, podľa ktorého sa ďalšia štvorka hráčov HK Dukla predstaví v druhej lige, v drese aktuálneho lídra východnej skupiny Humenného. „Do tohto tímu od pondelka nastupuje brankár Dávid Okoličány, obranca Zoltán Kubát a útočníci Peter Čížek s Jakubom Linetom,“ uviedol mená humenských posíl športový riaditeľ michalovského klubu. „Určite sme nikomu nechceli brániť v tom, aby si predĺžil sezónu. Tá naša nie je taká dlhá, ako boli predošlé, takže každú prípadnú ponuku sme zvážili so samotným hráčom. V prípade nášho postupu do semifinále by sme postupovali zrejme rovnako a do semifinále by sme išli takisto posilnení,“ uzavrel debatu ohľadom prestupov Peter Tirpák.

Sezónu si predlžuje aj Martin Boboš. Ten sa vracia do košickej juniorky

Peter Brendza



Uverejnené: 16.02.2015 13:56:39 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.