files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Koncert Katky Knechtovej & Cigánskych Diablov už túto sobotu

Po vypredanom jesennom turné Katky Knechtovej a Cigánskych Diablov sa umelci rozhodli pridať ďalšie spoločné koncerty aj v roku 2015. Táto exkluzívna tour je skvelým dramaturgickým a hudobným spojením popu a gypsy world music. Nenechajte si újsť tento jedinečný zážitok. Už túto sobotu 28. februára od 19.00 hod. sa ho dočkajú aj Michalovčania. Exkluzívna pop & ethno tour sa uskutoční v Mestskom kultúrnom stredisku. Momentálne sú v predaji posledné lístky. Tie si môžete objednať v sieti Ticketportál, ale aj Mestskej informačnej kancelárii, predajni CK Bomex, či v reštaurácii Zlatý Býk.

Dvanásť členné hudobné zoskupenie Katarína Knechtová & Cigánski Diabli vyrazili už na jeseň minulého roka na TOUR 2014/2015, exkluzívne spojenie popu & ethno world music po slovenských mestách. Diabli budú hrať Katku Knechtovú a Katarína Knechtová Diablov. Tour 2014/2015 je skvelým dramaturgickým a hudobným spojením dvoch bravúrnych slovenských leadrov, a to Katky Knechtovej s vynikajúcim svetovým ethno orchestrom Cigánski Diabli.

Veľmi zaujímavé stvárnenie popu a dynamickej gypsy music pritiahne divákov obidvoch leadrov top slovenskej scény. Táto výnimočná fúzia hudobných žánrov nám zaručí nevšedný a jedinečný hudobný zažitok. Koncert nabitý hitmy Kataríny Knechtovej, ako Za Tebou, Spomaľ, Na veky, Keby, Bathory Muoj Bože – duet Silvi Šarkozi a Kataríny Knechtovej, zmes cigánskych piesní v podaní Katky, skvelí Cigánski Diabli s vynikajúcim cimbalovým majstrom Ernestom Šarkozim. Na skvelé spojenie týchto hudobných osobností sa môžu tešiť aj Michalovčania. Spoločný koncert sa uskutoční v sobotu 28. februára o 19.00 v Mestskom kultúrnom stredisku. 

 



Uverejnené: 24.02.2015 20:19:07 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.