files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Podporte spoločnosť DeutschMann Internationale Spedition

Východ Slovenska už niekoľko rokov trpí odlivom mladých talentov. Je ťažké udržať si ľudí v regióne, kde je vysoká nezamestnanosť. Avšak aj napriek týmto ťažkým podmienkam pôsobí na východnom Slovensku firma, ktorá zamestnáva najmä mladých ľudí a otvára im dvere nielen ku kariérnemu, ale aj k osobnostnému rastu. Spoločnosť DeutschMann Internationale Spedition z Trebišova sa stala v tomto roku  jednou z vybraných firiem uchádzajúcich sa o ocenenie  Via Bona Slovakia, ktoré udeľuje Nadácia Pontis firmám od roku 1998.  Desiatky veľkých i malých firiem každý rok predkladajú nominácie, aby svojimi aktivitami inšpirovali iné spoločnosti a aj sami získali spätnú väzbu od rešpektovaných hodnotiteľov.

Špedičná firma DeutschMann Internationale Spedition  sa o ocenenie uchádza s nasledujúcim projektom:
Vo firme bol vytvorený systém vzdelávania Progres Board, v rámci ktorého bola zriadená aj  vlastná akadémia a ktorý motivuje ľudí viac sa vzdelávať. Tento spôsob umožňuje odborný aj osobnostný rast a prirodzeným spôsobom profiluje ľudí vhodných na vyššie pozície. Ukončenie každého zo 72 kurzov je zverejnené na tabuli, kde môže každý zamestnanec vidieť, kto je ako aktívny. Systém Progress Board v súčastnosti umožňuje len pomocou dvoch zamestnancov dodať ročne až 600 kurzov, čím zabezpečuje možné úplné zaškolenie až 80 nových ľudí ročne na akúkoľvek pozíciu, plus priebežné vzdelávanie všetkých existujúcich pracovníkov.
Výsledkom je, že zamestnanci na sebe začali intenzívne pracovať, majú výborné pracovné výsledky a zlepšila sa kvalita ich súkromného života. Začali študovať dokonca aj tí, ktorí sa netajili laxným prístupom k štúdiu v minulosti. Keďže priemerný vek zamestnancov je 28 rokov, firma vzdelávaním supluje u mnohých to, čo im nedala škola.
Vďaka systému Progress Board je spoločnosť schopná prijať človeka bez väčších pracovných skúseností a priviesť ho k úspechu, o akom ani nesníval.

Prosím, podporte svojim hlasom tento projekt:
http://fotosutaz.hnonline.sk/sutaz/bona/2014/foto/ako-tabula-meni-zivoty-270



Uverejnené: 12.03.2015 10:49:14 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.