files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Šesť cenných kovov michalovských kickboxerov

V sobotu 21. marca sa v Prešove uskutočnilo v poradí tretie tohtoročné kolo Katsudo Open ligy Slovenského zväzu kickboxu, ktoré je predposlendým z týchto podujatí v tejto sezóne. Tentoraz sa ho zúčastnilo 277 štartujúcich z 19 klubov z Poľska, Ukrajiny a Slovenska. 

Na  tejto súťaži, ako nám povedal tréner michalovského SEIKEN klubu Peter Lukáč, si výborne počínali aj jeho zverenci. Klub SEIKEN reprezentovali traja borci Michal Stričík, Jan Vaľovčík a Patrik Babjak. Michal Stričík si v rámci svojho maturitného týždňa v tréningovom tempe vybojoval dve prvé miesta v mužskej kategórii za víťazstva v tatami disciplínach light contakt do 74 kg a kick light do 74 kg. Zatiaľ je suverénnym víťazom všetkých troch kôl v týchto disciplínach. Z nováčikov môžeme pochváliť Janka Vaľovčíka, ktorí si v tažkej medzinárodnej konkurencii vybojoval jedno tretie a jedno štvrté miesto v light contakt do 57 kg a kick light do 57 kg chlapcov.

Milým prekvapením bol prvý štart kadeta Patrika Babjaka. Ten hneď vo svojej premiére vybojoval pre svoj oddiel prvé miesto v disciplíne semikontakt do 52 kg a v disciplíne ligt contakt do 52 kg bol zase tretí. Z jeho súťažných zápasov tri skončili pred uplynutím časového limitu, čo je nezvyčajné pre tatami športy a výsledok 10:0 v semifinále a 12:0 vo finále semikontaktu hovoria za všetko. Pri svojom prvom štarte v lige sa michalovský SEIKEN klub drží na peknom deviatom mieste z pomedzi 20 klubov zo Slovenska, Poľska a Ukrajiny. Pozornosť si zaslúži aj výkon Michalovčana Dávida Vartáša z klubu SpiritualGym, ktorý si cez víťazstvá vo štvrťfinále a semifinále vybojoval finálovú účasť,  a nakoniec skončil na peknom druhom mieste v disciplíne K-1 do 67 kg.



Uverejnené: 02.04.2015 11:56:31
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.