files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Bav sa basketbalom a neber drogy

Basketbalový klub 1.BK Michalovce v spolupráci s OZ Zober loptu nie drogu zorganizoval v utorok 31. marca podujatie pod názvom “Bav sa basketbalom a neber drogy." Vydarené športové dopoludnie sa uskutočnilo v telocvični ZŠ Krymská v Michalovciach. Podujatia sa zúčastnilo sedem základných škôl z Michaloviec a CVČ zo Strážskeho. Každá škola vytvorila zmiešané družstvá chlapcov a dievčat. Školy získali diplomy, alebo pamätné list z podujatia. Akcia mala pozitívny charakter a nielen po športovej stránke splnila svoj cieľ. Organizátori veria, že v blízkej budúcnosti znova pripravia podobné podujatie. Poďakovanie patrí aj ZŠ Krymská v Michalovciach, ktorá vytvorila výborné podmienky pre bezproblémový priebeh podujatia. Putovný pohár získala a najúspešnejšou školou sa stala ZŠ Školská Michalovce, ktorá získala celkovo 20 bodov. Na druhom mieste skončila ZŠ Krymská a na treťom mieste sa umiestnila ZŠ Komenského.

Spolu sa do aktivít zapojilo 77 detí. Prvú časť tvorili súťaže družstiev na čas v slalome s loptou, bez lopty, podávanie lôpt a nakoniec súťaž v streľbe. Následne odohrala každá škola po dva basketbalové zápasy na základe náhodného žrebu. Každá súťaž bola bodovaná a následne dostali družstvá body aj za basketbalový zápas. Najzaujímavejšia súťaž a najväčšiu pozornosť detí i prítomných divákov si získala strelecká súťaž, ktorá skončila najtesnejším rozdielom.

ZŠ Krymská - ZŠ Školská 1:31
CVČ Strážske - ZŠ Okružná 10:28
ZŠ Krymská - ZŠ J. Švermu 12:8
ZŠ Okružná - ZŠ P. Horova 16:13
ZŠ T. J. Moussona - ZŠ J. A. Komenského 2:6
CVČ Strážske - ZŠ J. A. Komenského 0:20
ZŠ J. Švermu - ZŠ T. J. Moussona 3:6
ZŠ P. Horova - ZŠ Školská 2:6

1.bk michalovce




Uverejnené: 02.04.2015 12:21:16

Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /data/c/c/cce2f648-a924-4e5d-bcd4-7adf9f66146e/chemkostavarena.sk/sub/novinyzemplina/clanky.php on line 623