files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Víťazstvo MFK Zemplín v Senci

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce zvíťazili v prvom kole prelínacej súťaže DOXXbet ligy o postup do najvyššej súťaže na pôde ŠK SFM Senec po druhopolčasových gólov Španielov Bayóna a Vernona 2:0 a v tabuľke si tak upevnili druhú priečku. Zverenci trénera Františka Šturmu sa najbližšie predstavia v prelínacej súťaži DOXXbet ligy doma, keď v sobotu 11. apríla v úradnom hracom čase o 15.30 hod. privítajú po základnej časti piate družstvo na západe FK Slovan Duslo Šaľa.

V prvom polčase sa hral medzišestnástkový futbal s minimom šancí na oboch stranách. Výhodu priaznivého vetra mali domáci, ktorí ju však takmer vôbec nevyužili a ani raz nevystrelili do priestoru michalovskej brány. To isté sa však podarilo aj Michalovčanom. Tí po prvýkrát trafili medzi tri žrde až v 43. minúte, kedy iba do brankára Kostolanského mieril Kunca. V druhom polčase sa situácia zmenila a priaznivý vietor tentoraz fúkal do chrbta hosťom. Tí to využili po desiatich minútach, keď center Montera poslal Bayón hlavou do siete domácich - 0:1. Domáci následne ožili. Hru ťahali predovšetkým po krídlach, kde mali dvoch legionárov Laga a Lolu. Po centri jedného z nich minul v 66. minúte striedajúci Konnsimbal. Hosťujúca odpoveď nenechala na seba dlho čakať. Hneď o minútu neskôr centroval z pravej strany Kunca a Vernon De Marco zvýšil ich vedenie na 2:0. Po druhom vsietenom góle už Michalovčania kontrolovali priebeh hry a nepúšťali domácich do šancí. Aj preto si v prvom zápase prelínacej súťaže na svoje konto pripísali cenné tri body a v tabuľke tak začínajú naháňať lídra zo Skalice. 

ŠK SFM Senec - MFK Zemplín Michalovce  0:2 (0:0)
Góly: 55. Bayón, 67. Vernon
Žlté karty: 19. Bedecs, 82. Pomichal, 84. Lénárth - 63. Montero, 85. Streňo
Rozhodovali: Jaška - Budáč, Mar. Galo.
Divákov: 325.
ŠK SFM: Kostolanský - Hlavatovič, Asanovič, P. Polgár, Morháč - Bedecs, Lenárth - Lago (63. Pomichal), Lola, Tomovič (73. Rechrech) - A. Kováč (61. Konnsimbal).
MFK ZEMPLÍN: Kira - Perez, Mich. Gallo, Podhorin, Šimčák - Grič, Vernon - Kunca, Bayón (90+. Turík), Montero (64. Koscelník) - B. Bališ (77. Streňo).



Uverejnené: 03.04.2015 19:19:53 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.