files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín rozdrvil Šaľu a v nadstavbe je zatiaľ stopercentný

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce zvíťazili v druhom kole nadstavbovej časti o postup do Fortuna ligy nad tímom FK Slovan Duslo Šaľa hladko 4:0 (2:0). Dva góly do siete súpera zaknihoval Samuel Garcia Bayón, po jednom pridali Dominik Kunca a Marclo Calero Perez. Zverenci trénera Františka Šturmu odohrajú zápas tretieho kopla v nedeľu 19. apríla v Seredi, doma ich uvidíme o dva týždne, kedy v sobotu 26. apríla od 17.30 privítajú celok FC Nitra.

Úvod zápasu bol z oboch strán opatrnejší. Ako prví sa osmelili domáci a v 12. minúte boli za to odmenení úvodným presným zásahom v stretnutí. Ich najlepší tohtosezónny strelec Samuel Garcia Bayón vybojoval loptu v stredu poľa, po narazení sa dostala opäť k nemu a popod vybiehajúceho golmana Kolmokova otvoril skóre - 1:0. O päť minút neskôr už mohlo byť 2:0, Bayónov center a následnú Kuncovu hlavičku ale obrana Šale odpratala na rohový kop. Michalovčania boli naďalej aktívni, keď podnikali útoky po oboch stranách ihriska. Po jednom z ich a centri z pravej strany mal gól na kopačke aj Boris Bališ, ktorý však v poslednej chvíli loptu minul. V 23. minúte už hostia druhýkrát kapitulovali. Po strane unikol Boris Bališ a jeho center umiestnil do siete Dominik Kunca - 2:0. Vo zvyšných minútach prvého dejstva domáci kontrolovali priebeh zápasu a súpera nepúšťali prakticky do ničoho.

Ani v druhom polčase sa obraz hry nezmenil, viac z nej mali "šturmovci". Krátko pred uplynutím hodiny sa mohli opäť radovať z gólu, strelu Jakuba Griča ale brankár Kolmokov vytesnil na rohový kop. V 68. minúte už ale bolo 3:0, keď na priamy kop Bayóna najvyššie vyskočil Marcos Perez - 3:0. V 70. minúte pohrozil tvrdou, no nepresnou strelou Šimčák a o tri minúty neskôr pálil nepresne aj Turík. Michalovčania do konca zápasu ešte pridali jeden gól. V 84. minúte bol faulovaný v pokutovom území Michal Hamuľak a nariadenú penaltu pretavil na svoj štrnásty tohtosezónny gól Samuel Garcia Bayón - 4:0.  

MFK Zemplín Michalovce - FK Slovan Duslo Šaľa 4:0 (2:0)

Góly: 12. a 85. Bayón (druhý z 11 m), 23. D. Kunca, 68. Perez

ŽK: 43. Podhorin, 82. D. Kunca - 30. Galbavý, 33. Kružlík, 62. Ďatko

Rozhodoval: K. Horváth - 948 divákov

MFK ZEMPLÍN: Kira - Perez, Michal Gallo, Podhorin, Šimčák - Grič - B. Bališ (30. M. Hamuľak), Bayón, Turík (74. A. Leško), Montero (46. M. Koscelník) - D. Kunca

FK SLOVAN DUSLO: D. Kolmokov - M. Nagy, Konopásek, Ďatko, M. Kochan - Galbavý, Kružlík, G. Matič, Fehervári, M. Popovič - L. Szabó



Uverejnené: 11.04.2015 20:18:54
files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.