files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Družstvá HK Mládež Michalovce začali s letnou prípravou

Prvá fáza letnej prípravy je pre hokejistu veľmi dôležitým obdobím, pretože zo získanej kondície potom žije celý rok. To si uvedomujú aj v mládežníckom klube HK Mládež Michalovce, ktorého všetky tímy začali v pondelok 4. mája osemtýždňový cyklus letnej prípravy na suchu. S našim fotoobjektívom sme navštívili tréning dorastencov tohto klubu, ktorí by chceli aj v nastávajúcej sezóne patriť k špičke prvoligovej súťaže.

Aj keď hokejová sezóna 2014/2015 ešte neskončila a momentálne sa hrajú na majstrovstvách sveta v Prahe a Ostrave, viaceré hokejové kluby na Slovensku už myslia na ďalšiu sezónu. Výnimkou nie sú ani michalovskí mládežníci. "V pondelok sme začali osemtýždňovú prvú fázu letnej prípravy na suchu. V nej sa zameriame na rozvoj kondície u hráčov a postupne by sme mali prechádzať do rýchlosti a výbušnosti," uviedol pre náš portál šéftréner klubu Ivan Králik, ktorý následne dodal. "Hráči si musia uvedomiť, že sezóna je dlhá a niekde musia získať kondíciu, z ktorej čerpajú celý rok. Aj preto je prvá fáza letnej prípravy na suchu pre nich veľmi dôležitá."

Mladí hokejisti budú v rámci prípravy na suchu najčastejšie využívať areál zimného štadióne, no nebudú sa zdržiavať iba tam. "Tréningy budeme mať hlavne na štadióne, no v pláne máme využívať aj športovú halu, telocvičňu a areál špeciálnej školy, ihriská IV. a V. základnej školy, no a určite nevynecháme plaváreň a spinning," dodal na záver Ivan Králik.

ODŠTARTOVALI PRÍPRAVU

DRUŽSTVO TRÉNER
JUNIORKA IVAN KRÁLIK
DORAST IVAN KRÁLIK
9. ROČNÍK IVAN BORŽÍK
8. ROČNÍK IVAN BORŽÍK
7. ROČNÍK PETER ŠTEKLÁČ
6. ROČNÍK PETER ŠTEKLÁČ
5. ROČNÍK MARTIN STRIPAI
3. - 4. ROČNÍK MARTIN STRIPAI
0. - 2. ROČNÍK JOZEF KUŽMA

PETER BRENDZA



Uverejnené: 07.05.2015 10:03:15
files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.