files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Turnaj v plážovej hádzanej napíše začiatkom júla svoju siedmu kapitolu

„Fajnšmekri“ plážovej hádzanej sa opäť dočkajú. Tento čoraz populárnejší letný šport sa dostal do povedomia pred siedmimi rokmi a viacerí si bez neho už leto na Zemplínskej Šírave ani nevedia predstaviť. A chýbať nebude ani tento rok, keď začiatkom letných prázdnin (piatok 3. - nedeľa 5. júl)  napíše svoju siedmu kapitolu.

„Už je to definitívny termín, kedy sa turnaj v plážovej hádzanej uskutoční,“ povedal pre Noviny Zemplína jeden z organizátorov podujatia Drahuš Ondo - Eštok. „Turnaj, ktorý sa opäť odohrá na plážovom ihrisku v rekreačnej oblasti Kamenec, bude mať tak ako po minulé roky tri kategórie - muži, ženy a amatéri. Štartovať na ňom by malo okolo tridsať tímov. Štartovné pre hráča je 12 eur, v ktorom je zahrnuté aj občerstvenie, či bazény,“ podotkol Drahuš Ondo - Eštok, ktorý sa na turnaji organizačne podieľa so svojimi sestrami Zuzanou a Annou.

Plážová hádzaná na Zemplínskej Šírave naberá čoraz na väčšej diváckej atraktivite. Uvedomujú si to aj organizátori turnaja, ktorí s radosťou sledujú to, že ich turnaj je čoraz viac populárnejší nielen u účastníkoch, ale aj u verejnosti. „Keď sme s tým začínali, robili sme to iba tak zo zábavy. Uvedomuje si však, že nároky každý rok rastú. Teraz oslávime siedmy ročník a chceme, aby bol každý rok lepší. Samozrejme, pomáha nám obec Kaluža a takisto aj firma Chemkostav, ktorá nám pred troma rokmi postavila ihrisko, kde sa môže hrať,“ uviedol Ondo - Eštok. Ten sa organizačne podieľa ešte na jednom projekte, ktorý sa uskutoční na tom istom plážovom ihrisku, hneď týždeň po „plažovke“. „V termíne piatok a sobotu 10.-11. júl organizujeme turnaj v plážovom futbale, ktorý bude niesť názov Surf Bar Čučo Cup. Minulý rok sa uskutočnil pilotný ročník tohto turnaja, ktorý sa veľmi páčil a preto sme sa rozhodli pre jeho pokračovanie. Záujemcovia o turnaje tak v plážovej hádzanej, či plážovom futbal, sa môžu hlásiť buď na mojom telefónnom čísle 0949611550, alebo na e-mailovej adrese sirava.beach.handball@gmail.com,“  poznamenal na záver Drahuš Ondo Eštok.

Peter Brendza  



Uverejnené: 16.05.2015 13:11:58 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.