files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Remíza MFK Zemplín v Šali

Futbalisti druholigového A-mužstva MFK Zemplín Michalovce zaknihovali v sobotu podvečer druhý nerozhodný výsledok v nadstavbovej časti DOXXbet ligy skupiny o postup do najvyššej súťaže. V súboji 8. kola remizovali na ihrisku FK Slovan Duslo Šaľa 0:0.


Od začiatku bola aktivita na strane hráčov MFK Zemplín, ktorí už ako býva zvykom mali loptu viac na kopačkách ako súper. Už v 3. minúte mal obrovskú šancu na skórovanie Kunca, ale tiesnený minul bránu. Do ďalšieho zakončenia sa dostal michalovský Bayón, ktorý si spracoval dlhú loptu, ale zakončoval len z uhla a Kolmokov s jeho strelou nemal vážnejšie problémy. Na druhej strane krátko po štvrťhodine hry Tomišov priamy kop odvrátila defenzíva hostí na roh. V 23. minúte Bayón zahral priamy kop veľmi nepresne a o dve minúty nato Feherváriho pokus poľahky chytil Kira. Potom si Kolmokov poradil so strelou Morlacchiho a v 37. minúte po centri Montera nastrelil iba obrancu domácich Michalovčan Regáli. V závere úvodného dejstva hry sa mohol favorit dostať do vedenia, keď spoza šestnástky technicky zakončil Bayón, ale jeho strela len tesne minula ľavú žrď Kolmokovej svätyne.

Aj po zmene strán mali viac z hry michalovskí futbalisti, ale prvý strelecký pokus tohto dejstva patril domácemu Rehákovi, ktorého zblokovaný pokus z 30 metrov Kira bezpečne kryl. Zemplínčania následne pohrozili po nacvičenom signále, no lopta priestor troch žrdí tesne minula. V ďalších minútach sa hralo zväčša medzi šestnástkami, mužstvá si nedokázali vypracovať žiadnu šancu. Až v 70. minúte spálil najväčšiu tutovku domáceho celku Szabó, ktorý po prihrávke Gešnábela len o milimetre minul Kirovu bránu. V záverečnej štvrťhodine hry hostia zvýšili útočnú aktivitu a v 77. minúte boli blízko ku gólovej radosti, avšak po štandardnej situácii opečiatkoval Bayón len spojnicu šalianskej brány. Keďže na konci duelu sa neujala ani umiestnená strela Bayóna, ktorú zneškodnil Kolmokov, zrodila sa pri Váhu bezgólová remíza.

FK Slovan Duslo Šaľa - MFK Zemplín Michalovce 0:0

ŽK: 33. Nurkovič - 45. Perez, 74. D. Kunca, 75. M. Hamuľak

Rozhodoval: Fajčík - 220 divákov

FK SLOVAN DUSLO: D. Kolmokov - Fehervári, Konopásek, Ďatko, M. Kochan - Gešnábel, D. Rehák, G. Matič (90. Vanek), L. Szabó - Nurkovič (90. Kružlík), M. Tomiš

MFK ZEMPLÍN: Kira - Perez, Michal Gallo, Podhorin, Šimčák - Grič - M. Regáli (46. M. Hamuľak), Bayón, Morlacchi (55. Turík), Montero (69. M. Koscelník) - D. Kunca

Zdroj: mfk zemplin



Uverejnené: 23.05.2015 21:57:48 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.