files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Bezgólová remíza MFK Zemplín v Nitre

Ani v trinástom zápase v rade nenašli futbalisti MFK Zemplín Michalovce svojho premožiteľa. V stretnutí desiateho kola nadstavbovej časti DOXXbet ligy o postup do Fortuna ligy totiž remizovali na horúcej pôde FC Nitre 0:0 a aspoň do utorka, kedy svoj zápas v Bardejove odohrá MFK Skalica, sa dostali na prvé miesto v tabuľke. Zverenci trénera Františka Šturmu odohrajú v nadstavbovej časti ešte dva zápasy. V sobotu 6. júna o 17.00 hod. privítajú rezervu MŠK Žilina a v poslednom kole sa v sobotu 13. júna predtsvaia na pôde MFK Skalica. 

FC Nitra - MFK Zemplín Michalovce 0:0

Žlté karty: 41. Benčík, 57. Urblík, 68. Valenta - 46. Kunca, 53. Vernon, 59. Grič, 62. Šimčák, 80. Montero, 89. Hamuľak

Červená karta: 65. Vernon (po druhej žltej karte)

Rozhodovali: Horváth - Chládek, Jánošík

Divákov: 465

FC: Patrik Hipp - Igor Kotora, P. Petráš, Dubeň, Ďurek - Kotrík - Kemlage (82. T. Galko), Urblík, Ivančík - Valenta (72. Šmehyl), H. Benčík (46. Paukner)

MFK ZEMPLÍN: Kira - Perez, Michal Gallo, Podhorin, Šimčák - Caballero (36. Vernon) - D. Kunca, Bayón (78. A. Leško), Grič, Montero - Streňo (46. M. Hamuľak)

Tréner František Šturma (zdroj mfk zemplín): "Počas celého zápasu sme sa snažili a vypracovali sme si tri gólové šance, kým domáci iba dve. Chlapcov musím pochváliť za nasadenie a bojovnosť. Hrali do konca a išli za víťazstvom aj v čase, keď boli na ihrisku aj o troch hráčov menej, keďže domáci hrali dvanásti. Bolo to veľmi dôrazné stretnutie, rozhodca nám udelil až šesť žltých kariet a jednu červenú. Mal vylúčiť aj domáceho Benčíka v prvom polčase za úder lakťom, ale nestalo sa. V závere sme sa snažili nedostať gól a udržať aspoň remízu, hoci sme tam mali aj zopár brejkov, len to zakončenie nebolo dobré. Bod sme si určite zaslúžili."



Uverejnené: 30.05.2015 19:24:21 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.