files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Nové predajne v OC Zemplín

Obchodné centrum ZEMPLÍN sa za dva roky stalo pre Zemplínčanov i nezemplínčanov obľúbeným miestom nákupov, oddychu, relaxu, využívania služieb a noviniek. Takmer päťdesiatka obchodov s rozmanitým tovarom a službami, pod jednou strechou, tu láka rodiny s deťmi, dámy, pánov aj  teenegerov.  V OC ZEMPLÍN otvorili pred pár dňami 3 nové prevádzky so zaujímavými tovarmi a službami, ktoré Vám priblížime v nasledujúcom článku.


Prvou novinkou je predajňa POINT- nábytok a dizajn. Zaujímavosťou je, že nábytok, ktorý predajňa ponúka, má 125 ročnú históriu / r. 1884/ a zrodil sa skôr, ako Socha slobody  / r. 1886/ či prvé auto / r. 1886/.

Ide o exkluzívny dyhovaný nábytok, v dvoch unikátnych a dokonalých líniách - klasickej a modernej. Tie vznikajú na základe dlhoročných skúseností s projektovaním nábytku. Obe línie sú bohato rozvinuté vďaka čomu sa výborne osvedčili v domácich podmienkach (jedáleň, obývacia izba, spálňa), ako aj v kancelárskych priestoroch (pracovne, konferenčné sály). Našu pozornosť upútali aj vitríny so sklenenými poličkami a vnútorné osvetlenie, ktoré zvýrazňuje ušľachtilosť nábytku. Použitý výber materiálov je vo vzájomnej ideálnej súhre, zvýrazňuje pritom tvar a eleganciu nábytku. Mimoriadnou výhodou moderných systémov je ich životnosť a odolnosť proti následkom opotrebenia, čo bolo dosiahnuté použitím hliníkových profilov. Samozrejmosťou sú aj  samobrzdiace  a samozatváracie závesy a vodiace lišty zásuviek.

Ponuka služieb v OC ZEMPLÍN sa rozšírila vďaka novej rýchločistiarni. Nové moderné technológie, ktoré rýchločistiareň využíva,  umožňujú dokonalé vyčistenie najrôznejších materiálov, textílií, z ktorých je naše oblečenie a veci, ktoré používame v domácnostiach / obrusy, obliečky, koberčeky. / či v podnikoch ako sú hotely, či reštaurácie/ prestierania, obrusy, obliečky,.../. Ako nám prezradila majiteľka rýchločistiarne, väčšinu textílií  je možné vyčistiť do 90 minút. Ak sa Vám stane nejaká malá nehoda pred významnou udalosťou, / pred svadbou, či stužkovou, plesom/, už budete vedieť, že nová rýchločistiareň Vás  zachráni  pred trapasom!

Prvé jeansy ušili v roku 1853 v San Francisku v Kalifornii ako pevné a odolné oblečenie pre zlatokopov, farmárov a baníkov. V 40-tych rokoch dvadsiateho storočia sa stali jeansy módou mladých, ktorá trvá doteraz. Jeansy rôznych moderných strihov, farieb pre teenegerov, dámy aj pánov nájdete aj v ďalšej novootvorenej prevádzke OC ZEMPLÍN.  Kvalitné značky zaručujú štýlovosť, trendovosť a pohodlnosť.
                                 (eh)



Uverejnené: 23.04.2010 09:37:46 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.