files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Bojovníci MMA na domácom turnaji zbierali cenné kovy

Klub zmiešaných bojových umení MMA Team Slovakia Michalovce systematicky čoraz viac pracuje aj s mládežou. Dôkazom toho bol sobotňajší turnaj pod hlavičkou svetovej organizácie WFMC-WORLD FIGHT SPORTS and MARTIAL ARTS COUNCIL, ktorý sa pod názvom WFMC SLOVAKIA CUP 2015 konal v Michalovciach. Súťažilo sa v disciplínach MMA a grappling vo všetkých vekových kategóriách.

Michalovský klub, ktorý pôsobí pod vedením Tibora Šimoniča, reprezentovalo osem členov, z ktorých najmladší mali iba 10 rokov. V kategórii mladších žiakov sa prvýkrát na stupne víťazov postavili Marek a Robert Vargovci. Tí v kategórii grappling získali zhodne dve druhé miesta, keď nestačili na svojho skúsenejšieho súpera z Ukrajiny. V kategórii starších žiakov sa Kristián Kudráč umiestnil na druhom a treťom mieste v disciplínach MMA a grappling. Po víťazstve na grapplingovom turnaji organizácie ADCC na ADCC PRAGUE OPEN v Čechách, sa tak musel uspokojiť s nižším umiestnením.

Naopak v juniorskej kategórii sa vynikajúco predstavil Samuel Liška, ktorý získal hneď dve zlaté medaily a to v disciplínach MMA  a grappling. To isté sa podarilo v kategórii mužov Rastislavovi Nazarejovi. Ten obsadil prvé miesto v grapplingu a po napínavom finálovom zápase s ukrajinský borcom Viktorom Sergejom aj zlato v MMA. V kategórii mužov sa predstavil Dominik Lorinc, ktorý získal druhé miesto v MMA vo svojej váhovej kategórii a na konto si pripísal aj výhru v K1 disciplíne. Za klub zabojovali v juniorských kategóriach aj Lukáš Luterán (druhé a tretie miesto) a Lukáš Basoš (dve tretie miesta v disciplínach grappling a MMA).

Na obzore tretí ročník Figtmanie

Znova sa potvrdilo, že tvrdá drina a disciplína v príprave sa vypláca. Michalovský klub pripravuje ďalšie v poradí tretie pokračovania Fightmanie, kde sa bude zápasiť o titulové opasky. Ten by sa mal uskutočniť už v auguste. O tomto podujatí vás budeme bližšie informovať neskôr. Pre všetkých prípadných záujemcov podotýkame, že dvere do klubu sú stále otvorené pre každého a predstavitelia MMA Michalovce medzi sebou radi privítajú nových členov.

Peter Brendza a MMA Michalovce




Uverejnené: 11.06.2015 13:31:38 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.