files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Atmosféru Tomorrowlandu môžete zažiť aj na Zemplínskej šírave

Už tento víkend si môžete užiť jedinečnú atmosféru prirovnávajú k najväčšiemu festivalu elektronickej hudby na svete, Tomorrowlandu, aj na Moteli Kamenec. SunDanceopenair festival elektronickej tanečnej hudby sa uskutoční už po ôsmykrát.

SunDanceopenair festival patrí nepochybne k najobľúbenejším letným podujatiam na Moteli Kamenec. Tento rok si jeho atmosféru môžete užiť počas dvoch dní, 10. – 11. júla. Dva dni znamenajú dvakrát viac DJov, účinkujúcich, dobrej hudby a zábavy. Festivalovú atmosféru si môžete vychutnať až na troch stageoch–openairmainstagei na pláži so svetelnou LED stenou, s top svetovým zvukom Funktion One a svetelnou show a na openairbeachstagei a clubstagei.

Na festivale vystúpi takmer 50 domácich aj zahraničných DJov, hudobníkov a artistov. Slovenskí headlineri Róbert Burian, DJ EKG, Milan Lieskovský, Yanco ako aj Drahosh, Aamon, KeviAnavi, LayDeeSue, MikeSaxi, Mairee, Robin, BongomanElizz, Folly s live saxofonistom, hostia z Maďarska Bari, Newc a mnohí ďalší zahrajú na najtanečnejšom festivale leta 2015. Zahraničnými headlinermi, ktorí vystúpia prvý krát na Slovensku sú KRYDER (UK) a STADIUMX (HU).

Festivalovú atmosféru umocní pestrá sprievodná produkcia, CO2 delá, profi laser show a krásne tanečnice. Počas dňa si môžete vychutnať skvelé prostredie, ktoré Zemplínska šírava ponúka, oddýchnuť si v Coquichill zóne a stretnúť svojich obľúbených DJov môžete aj v sobotu počas dňa na MeetYour DJ Stagei.

Lístky na SunDanceopenair festival si môžete kúpiť už v predpredaji online na www.ticketportal.sk alebo na predajných miestach v pobočkách Slovenskej Pošty, v CK Satur, GG Tabak Press, OC Max Prešov, OC Galéria Košice, či v OC Zemplín Michalovce. Vstupenky zakúpené v predpredaji platia na oba dni a zadarmo je k nim CD od DJ EKG SUMMER 2015. Zažite jedinečnú atmosféru najväčšieho open air festivalu elektronickej tanečnej hudby na vlastnej koži. Najtanečnejší festival tohto leta, SunDance, sa na Moteli Kamenec začína 10. júla o 18.00 hod. Viac informácií o programe SunDanceopenair festivalu a o ďalších podujatiach nájdete na www.motelkamenec.sk.

TLAČOVÁ SPRÁVA



Uverejnené: 07.07.2015 10:25:31 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.