files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Šíravskú "Ibizu" roztancuje DJ Luis Del Villar priamo z Ibizy

Celý rok čakali fanúšikovia najobľúbenejšej akcie na Moteli Kamenec na Absolut Ibiza párty. TOP podujatie leta 2015 štartuje na Zemplínskej šírave už tento piatok, 24. júla. Po prvýkrát priblíži atmosféru pravej Ibizy zahraniční DJ Luis del Villar priamo zo Španielska, ktorý má na spomínanom ostrove svoju vlastnú party Ibiza Sensation.

300 ton piesku, 2,5 metrové palmy, trstinové bary, krásne gogo tanečnice, veľkoplošné pódium, beach stage priamo na pláži, top ohňostroj na oslavu leta, to všetko vás prenesie na španielsku Ibizu. Ostrov, ktorý patrí medzi najvyhľadávanejšie párty miesta na svete.

Tento rok si návštevníci atmosféru Ibizy užijú o to viac, že otvorené budú až štyri stage – club stage, chill out stage, beach stage a open air stage s pieskom. Predstaví sa DJ EKG, DJ Robin, Bongoman Elizz, DJ L.Co & DJ Conspi, DJ SPAYBLE, DJ Martin Cehelský, DJ FOLLY, DJ BEAT a ďalší. Headlinerom akcie je špeciálny hosť, rezident Ibiza Sensation Party, Luis Del Villar priamo zo španielskej Ibizy.

Ibiza party sa piatkom nekončí, tento rok čakajú návštevníkov až dva dni skvelej hudby. Samozrejmosťou je afterparty, ktorá potrvá do deviatej hodiny rannej. Pred troma rokmi ste si mohli zatancovať na 200 tonách piesku, tento rok je prichystaných neuveriteľných 300 ton. Milovníci kvalitnej hudby sa môžu tešiť na profesionálny  zvukový aparát funktion one a LED svetelné obrazovky, ktoré budú dotvárať atmosféru celej party.

Podľa organizátora akcie Petra Koterca sa nemusíte báť ani dlhých radov a čakania pri vstupe. Otvorené budú až štyri vstupy pre ľudí, ktorí si budú chcieť kúpiť vstupné náramky. Predaj náramkov bude už pri vstupe do strediska Kamenec, čo tiež zmenší čakanie v rade pred Motelom Kamenec. Vstupenky si môžete kúpiť aj v predpredaji v sieti ticketportal.sk, v OC Galéria v Košiciach, v OC Zemplín v Michalovciach, v kaviarni Tazza v centre Prešova, v penzióne House HAMM vo Vranove nad Topľou a pre tých najpohodlnejších aj na námestí v Košiciach, kde premáva cykloreklama. 

Príďte sa zabaviť na akciu, počas ktorej sa budete cítiť ako na fieste v Španielsku. Zoberte so sebou kamarátov, dobrú náladu a o ostatné sa postará Motel Kamenec. TOP party leta 2015 štartuje v piatok, 24.júla a končí až v nedeľu ráno 26. júla. Bližšie informácie o párty ako mapku, rozpis hraní, predajné miesta nájdeš aj na www.ibizaparty.sk, fotografie z akcií, videá a informácie o ďalšom programe nájdeš na www.motelkamenec.sk

TLAČOVÁ SPRÁVA - Anna Činčárová




Uverejnené: 21.07.2015 20:03:07 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.