files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michatek si uctil svojich zamestnancov

S veľmi peknou tradíciou prišla od začiatku svojho vzniku firma Michatek. Firma, ktorá v Michalovciach funguje od roku 2005 a je zameraná prevažne na export totiž každý rok pre svojich pracovníkov robí takzvaný deň zamestnancov, v ktorom je pre nich, ako aj ich rodinných príslušníkov pripravené bohaté pohostenie a takisto aj viacero zaujímavých atrakcií, či už pre najmenších, ale aj pre dospelých.

Na úvod niečo o samotnej firme. „Spoločnosť Michatek funguje v Michalovciach od roku 2005, teda už jedenásty rok. Za ten čas sa etablovalo na trhu a momentálne zamestnávame viac ako 200 zamestnancov. Vyrábame v troch výrobných halách. Prvá je od založenia spoločnosti, druhé výborné haly boli sprevádzkované v roku 2014,“ uviedol na úvod konateľ spoločnosti Rainer Steinberger.

Nemecká spoločnosť sídliaca v priemyselnom parku začala hneď od svojho začiatku s príjemným prekvapením pre svojich pracovníkov, keď každý rok pre nich realizuje takzvaný  deň zamestnancov. Ten sa uskutočnil v areáli firmy v piatok 24. júla. „Je to naša tradícia od vzniku firmy. Chceme, aby sa naši zamestnanci vo firme cítili dobre a preto raz za rok pre nich, ako aj pre ich rodiny, organizujeme takéto podujatie. Môžu tak svojim rodinám ukázať, kde pracujú. Sme firma so silným sociálnym cítením a takýto je deň je súčasťou nášho sociálneho programu. Na svoje by si mali prísť všetci. Sú tu rôzne atrakcie pre deti, zábavné hry a športové podujatie pre našich zamestnancov a ich rodinných príslušníkov. Máme tu aj bohaté pohostenie,“ skonštatoval na margo dňa pre svojich zamestnancov konateľ firmy Rainer Steinberger.



Uverejnené: 27.07.2015 14:04:07

Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /data/c/c/cce2f648-a924-4e5d-bcd4-7adf9f66146e/chemkostavarena.sk/sub/novinyzemplina/clanky.php on line 623