files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Ibiza párty sa opäť vydarila

Zemplínska Šírava sa každý víkend stáva centrom dobrej hudby, zábavy, krásnych dievčat a tých najlepších akcií. Na podujatia organizované na Moteli Kamenec prichádzajú tisíce návštevníkov z rôznych kútov Slovenska i zo zahraničia. Inak tomu nebolo ani počas uplynulého víkendu. Šírava sa premenila na slovenskú Ibizu. Tristo ton piesku, 2,5 metrové palmy, trstinové bary, krásne gogo tanečnice, veľkoplošné pódium, beachstage priamo na pláži, top ohňostroj na oslavu leta. To všetko prilákalo k slovenskému moru viac ako 6 tisíc návštevníkov.

Zatancovať si všetci mohli až na štyroch stageoch, kde zahrali DJ EKG, DJ Robin, BongomanElizz, DJ L.Co& DJ Conspi, DJ SPAYBLE, DJ Martin Cehelský, DJ FOLLY, DJ BEAT a ďalší. Výbornú atmosféru vytvoril aj špeciálny hosť a headliner akcie rezident Ibiza Sensation Party, Luis Del Villar priamo zo španielskej Ibizy. „Na Zemplínskej Šírave sa mi veľmi páčilo, zahral som si aj ráno na beach stagei na afterparty, ktorá trvala až do ôsmej ráno,“ skonštatovala hlavná atrakcia minulého víkendu na Zemplínskej Šírave.

Ibiza párty je najobľúbenejšou akciou v roku aj pre domáceho DJa Robina. „Hralo sa mi výborne, pretože publikum bolo fantastické a počasie naozaj prialo. Táto akcia každoročne spája ľudí z celého Slovenska a teším sa, že tu každý rok stretnem priateľov, ktorých som dlho nevidel.“

Tento rok si návštevníci užili až dva dni skvelej hudby, Ibiza sa začala v piatok a končila až v nedeľu ráno. Medzi ďalšie obľúbené akcie, ktoré každoročne lákajú k slovenskému moru množstvo návštevníkov je aj Penová párty. Tá na Šírave je najväčšou penovou párty v Európe. Pre veľký záujem sa na budúci víkend uskutoční už po druhýkrát za toto leto. Pripravený je mega penostroj, sexy gogotanečnice, v clubstagei zahrá DJ A – Z Best a na open air stagei DJ L.CO &DjConspi.

Viac informácií o ďalších podujatiach na www.motelkamenec.sk.

TLAČOVÁ SPRÁVA - Anna Činčárová



Uverejnené: 29.07.2015 12:43:26

Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /data/c/c/cce2f648-a924-4e5d-bcd4-7adf9f66146e/chemkostavarena.sk/sub/novinyzemplina/clanky.php on line 623