files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Ďalšia posila! Útok michalovskej Dukly vystuží Peter Klouda

Vedenie hokejového klubu Dukla Michalovce sa opäť činilo a dnes podpísalo ďalšiu zaujímavú posilu. V ich sieti uviazol tridsaťsedemročný stredný útočník Peter Klouda, ktorý má za sebou bohaté skúsenosti nielen z najvyššej Extraligy, ale aj zo zahraničia, kde pôsobil aj v minulej sezóne, keď hájil farby rumunského Brašova.

Sľubujú si od neho veľa

Práve Peter Klouda by mal svojimi hráčskymi kvalitami a skúsenosťami zaceliť post stredného útočníka, na ktorom Duklu najviac tlačila topánka. „Rátame s ním ako s centrom do druhého útoku, kde by sa mal predstaviť spoločne s Petrom Čížekom a Andrejom Salnikov. Sľubujeme si od neho veľa. Ide o veľmi skúseného hokejistu. Sme presvedčení o tom, že v kolektíve bude patriť k lídrom,“ poznamenal k angažovaniu skúseného útočníka prezident HK Dukla Michalovce Alexander Černega.

Klouda okrem rodného Popradu pôsobil v slovenskej Extralige aj vo Zvolene, Slovane Bratislava či Žiline. Svoje skúsenosti vyšperkoval v mladom veku v kanadskej juniorke (Quebec Remparts) a následne aj v českých Pardubiciach, švédskom Orebro, talianskom Milano Rossolo či naposledy rumunskom Brašove, kde strávil minulú sezónu. „Dohodli sme sa s ním na zmluve do konca nastávajúcej sezóny, čiže aj na play-off, či na prípadnú baráž,“ podotkol Černega, podľa ktorého slov nateraz padlo angažovanie piateho ruského hokejistu, útočníka Arťoma Sursova. „Je po operácii a do tréningového procesu by sa mohol zapojiť až niekedy v októbri. Aj preto sme zvážili všetky pre a proti, a zmluvu s ním sme ukončili.“

PETER BRENDZA



Uverejnené: 17.08.2015 17:20:10 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.