files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín s treťou domácou prehrou

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce prehrali v zápase ôsmeho kola Fortuna ligy na domácej pôde s tímom FK Senica 1:3 (1:2) a naďalej tak uzatvárajú tabuľku. Zverenci trénera Františka Šturmu sa najbližšie predstavia budúcu nedeľu v Trnave, doma ich uvidíme v stredu 23. septembra, kedy o 20.00 v televíznom prenose privítajú bratislavský Slovan.

 

Domáci tréner František Šturma postavil do základnej zostavy všetky tri nové posily, v bráne teda dostal šancu Marián Kelemen, na ľavej strane obrany Eric Barroso Sanchez a v útoku chorvátsky útočník Andrej Kerič. Úvod zápasu vyšiel lepšie domácim. Tí si vytvorili mierny tlak, z ktorého mohol skórovať práve novic Kerič, brankár Šulla ale pred ním vytlačil loptu na rohový kop. Nedáš – dostaneš sa opäť potvrdilo na druhej strane, keď si na center z ľavej strany nabehol Jakub Hromada a prekonal bezmocného Kelemena – 0:1. Domáci vrhli všetky sily do útoku. O niekoľko desiatok sekúnd mohol skórovať Hamuľak, center od Koscelníka však tesne pred ním upratala obrana hostí. Domáci však naďalej búšili a v 20. minúte prišla odmena, keď si priamy kop Turíka do vlastnej siete poslal Jakub Hromada. Ten ale svoju chybu napravil o desať minút, kedy sa vybral na výlet medzi michalovských stopérov a jemným oblúčikom preloboval Mariána Kelemena – 1:2. V 36. minúte mohol vyrovnať Michal Hamuľak, jeho strela však išla vysoko nad senickú bránu.

Do druhého dejstva poslal michalovský tréner Šturma dvoch nových hráčov Šimčáka a Kuncu, no ani tieto zmeny nepomohli jeho družstvu zvrátiť zápas na svoju stranu. Michalovčania totiž pokračovali v krčovitej hre a aj keď sa dostali do šancí, tie nedokázali premeniť. V 62. minúte mal vyrovnanie na kopačke Martin Regáli, jeho strelu ale brankár Šulla vytlačil. Trest nenechal na seba dlho čakať. O tri minúty neskôr zachytil rozohrávku Podhorina Kalabiška, posunul loptu Jozefovi Dolnému a ten strelil tretí gól hostí - 1:3. To už domácich definitívne zlomilo a duel sa už iba dohrával. Šesť minút pred koncom mohol ešte streliť kontaktný gól striedajúci Stanislav Danko, jeho strela z dobrej parkety ale išla vysoko nad.


MFK Zemplín Michalovce – FK Senica 1:3 (1:2)

Góly: 20. Hromada vlastný – 6.,30. Hromada, 65. Dolný

Zlté karty: 82. Vernon - 25.Hušek, 77. Hromada, 88. Kosorín

Rozhodovali: Valášek – Brendza, Bednár.

Divákov: 3055

MFK ZEMPLÍN: Kelemen – Perez, Vernon, Podhorin, Barroso (46. Šimčák) – Koscelník, Grič (74. Danko), Turík, Regáli – Hamuľak (46. Kunca), Kerič

FK: Šulla – Vengřinek, Pavlík, Pillar, Čunta – S. Mráz (57. Klec), Hušek, Komara, Dolný (74. Kosorín) – Hromada (89. Ventura) – Kalabiška



Uverejnené: 12.09.2015 21:38:57
files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.