files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská Dukla privíta lídra, chce mu pripraviť prvú prehru

Po dvoch kolách prvej hokejovej ligy sa ukazuje, že tvrdenia, ktoré hovorili o vyrovnanosti druhej najvyššej hokejovej súťaže, boli pravdivé. V prvých dvoch kolách sa totiž odohral rad vyrovnaných zápasov. Jedine HC Dukla Senica získal plný počet šiestich bodov. A práve Záhorákov privítajú na svojom ľade v stredu o 17.00 hod. v rámci tretieho kola prvej ligy hokejisti HK Dukla Michalovce. Dodajme len, že predzápasom bude ďalší duel Zemplínčanov a Záhorákov, keď o 13.30 hod. nastúpia juniori HK Mládež Michalovce proti Skalici.

Hokejisti HK Dukla Michalovce začali svoju ôsmu sezónu v prvej hokejovej lige s výhrou a prehrou. Najskôr na domácom ľade zdolali Považskú Bystricu hladko 13:0 a potom v piatok prehrali v Liptovskom Mikuláši tesne 3:4. S troma bodmi sú tak po dvoch kolách na šiestom mieste tabuľky. „Neviem ako ostatní, no ja spokojný nie som, pretože sme niečo mohli uhrať aj v Liptovskom Mikuláši, kde sme mali na to, aby sme bodovali,“ uviedol útočník michalovskej Dukly Tomáš Banovský, ktorý je po dvoch kolách so štyrmi gólmi a dvoma asistenciami najproduktívnejším hráčom prvej ligy. „Je to určite pre mňa príjemné, je však iba začiatok súťaže. Nenamietal by som, keby tie body prichádzali z mojej strany aj naďalej a ja by som takto pomáhal tímu,“ podotkol k svojej produktivite Tomáš Banovský.

Tomáš Banovský je po dvoch kolách najproduktívnejším hráčom súťaže

Na súpera chcú vybehnúť

Pred začiatkom súťaže sa hovorilo, že tento ročník bude nesmierne vyrovnaný. Tak sa aj stalo a už v prvých dvoch kolách sa zrodilo niekoľko prekvapení. „Tento ročník bude fakt vyrovnaný a musíme sa sústrediť na každý jeden zápas, pretože každý súper je ťažký. Máme iba dve kolá a okrem Senice už každý stratil minimálne bod, takže to bude určite vyrovnané,“ skonštatoval Tomáš Banovský. Práve senickú Duklu, ktorá je po dvoch kolách na čele tabuľky privítajú Michalovčania v stredajšom treťom kole. „Bude to veľmi ťažký zápas. Senica totiž potvrdzuje, že má dobré mužstvo,“ poznamenal michalovský krídelník a k receptu na súpera poznamenal. „Musíme na nich vybehnúť podobne ako na Považskú Bystricu. Hrať od začiatku aktívne a využívať súpera chyby. To je však receptom na každého súpera, nielen na Senicu,“ dodal na záver Tomáš Banovský.

Peter Brendza



Uverejnené: 15.09.2015 13:52:17 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.