files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Futbalisti MFK Zemplín navštívili ZŠ na Okružnej ulici

Únia ligových klubov a UFA Sports pripravila pre všetkých fanúšikov slovenského futbalu nový projekt, ktorý sa od majstra rozbehol po všetkých mestách, kde sa hrá Fortuna liga. Do všetkých miest sa chystajú ukázať majstrovskú trofej pre víťaza Fortuna ligy, ktorá nesie názov Esencia hry. Túto trofej ste si na vlastné oči mohli pozrieť počas stredajšieho zápasu MFK Zemplín Michalovce - ŠK Slovan Bratislava (1:2).

Originál majstrovskej trofeje ostal následne michalovskému klubu na tri dni. Jeho predstavitelia sa tak rozhodli prísť s trofejou medzi deti, keď zavítali do základnej školy ZŠ Okružná, ktorá sa zameriava na futbalové športové triedy. Spolu s trénerom Šturmom prišli na stretnutie so žiakmi tejto základnej školy aj hráči Stanislav Danko, Oliver Podhorín, Dominik Kunca, Marián Kelemen, Marcos Calero Perez a Peter Nworah.

Program podujatia pozostával z troch častí. V tej prvej člen vedenia MFK Zemplín Michalovce a súčasne aj zástupca na spomenutej základnej škole Martin Nebesník predstavil majstrovskú trofej a vzápätí došlo aj na otázky pre hosťov. Žiaci sa futbalistov a trénera mohli pýtať na všetko a okrem futbalových ich zaujímali aj ďalšie veci. Tretí bod programu už bol oficiálnejší, keďže trojica Stanislav Danko, Dominik Kunca a Oliver Podhorin, ktorí túto školu navštevovali, bola zaradená do siene futbalovej slávy ZŠ na Okružnej ulici. Spomenutí hráči sa tak zaradili k jedenástke Marián Kelemen, Ľubomír Mati, Rastislav Tomovčík, Tomáš Kozár, Miroslav Božok, Erik Grendel, Ján Marcin, Igor Žofčák, Dušan Sninský, Adrián Devečka a Róbert Kovaľ, ktorí sa do siene slávy dostali už predtým.  



Uverejnené: 25.09.2015 16:21:30
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.