files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

EKOBEH a Slávik 2010

Štvrtok 22. apríla sa na IV.ZŠ v Michalovciach konali hneď dve akcie, ktoré pripravilo vedenie školy spolu s učiteľmi pre svojich žiakov. Tým prvým bol EKOBEH 2010 a tým druhým podujatím bol Slávik Slovenska 2010.


Deň Zeme si žiaci IV.ZŠ v Michalovciach pripomenuli súťažou „EKOBEH 2010“. Súťažili žiaci 5.-9. ročníka. Bol to prvý ročník behu, spojený s plnením úloh z oblasti ekológie, životného prostredia a jeho ochrany, poznávania svojej krajiny a problémov našej planéty. Jednou z disciplín bolo aj prekonávanie prekážok.
V kategórii mladších žiakov zvíťazilo družstvo žiakov zo 6.A triedy v zložení Vereščáková, Remenárová, Olejník Erik a Andrišov. V kategórii starších žiakov sa víťazom Ekobehu stalo družstvo v zložení Olejník Roman, Seman, Sendeková a Macková. Na druhom mieste v kategórii mladších žiakov sa umiestnila 5.B trieda a u starších žiakov trieda 8.A. Tretie miesto obsadila 5.A trieda a trieda 9.B. Tento beh sa stretol s veľkým záujmom, a preto bude v programe školy aj v budúcom roku. Nielen týmto behom, ale aj ďalšími akciami počas roka si pripomíname, že život na našej planéte závisí predovšetkým od nás, ale zároveň aj my sme závislí na daroch Zeme, preto je nevyhnutné chrániť tieto poklady pre budúce generácie.

Deň 22.apríl na IV.ZŠ v Michalovciach patril aj nádejným spevákom ľudových piesní. Do školského kola súťaže Slávok Slovenska 2010 sa dostala takmer štyridsiatka tých najlepších, ktorí pre divákov pripravili pekný umelecký zážitok a pre porotu aj neľahkú úlohu rozhodnúť o víťazoch jednotlivých kategórií. To nám potvrdil i sám jej predseda M. Pado, učiteľ spevu na SZUŠ Talent-Um, ktorý veľmi kladne zhodnotil ako interpretačnú úroveň, tak aj príjemné prostredie a celkovú prípravu samotného podujatia. Zo Slávika 2010 sa teda nakoniec tešili nielen jeho víťazi Lívia Gazuličová, Martina Hudzíková a Natália Lazárová, ale všetci, ktorí spolu s nimi zažili ďalšie pekné chvíle strávené v škole.


1.kategória: 1. – 3. roč. ZŠ – 1. GAZULIČOVÁ Lívia (1.A), 2. POHLODKOVÁ Martina (3.B), 3. BALOGOVÁ Nikola (2.A)
2.kategória: 4. – 6. roč. ZŠ – 1. HUDZÍKOVÁ  Martina (4.B), 2. LAZÁR  Dominik (4.B), 3. REMENÁROVÁ  Diana (6.A), 4. UHRINOVÁ  Miriam (4.B)
3.kategória: 7. – 9. roč. ZŠ – 1. LAZÁROVÁ  Natália (9.B), 2. SEMKOVÁ  Jarka (8.A), 3. HOLINKA  Dominik (3.B).                                  (IV.ZŠ)



Uverejnené: 05.05.2010 12:23:40 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.