files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla v stredu proti Liptákom o natiahnutie víťaznej série

Jeden týždeň sú stopercentní, druhý zase nezískajú ani bod. Takéto kolísavé výkony predvádzajú hokejisti HK Dukla Michalovce prakticky od začiatku sezóny a výnimkou neboli ani predchádzajúce dva týždne. Najskôr po domácej prehre s Detvou (3:4) ťahali za kratší koniec aj v Topoľčanoch (1:7), minulý týždeň zase doma zdolali Humenné (7:2) a bodovali aj v Považskej Bystrici (4:2). Budú v tejto tradícii „vojaci“ pokračovať aj nasledujúci týždeň, alebo v stredu v domácom súboji proti Liptovskému Mikulášu (od 17.00 hod.) natiahnu po prvýkrát v sezóne svoju víťaznú sériu na tri zápasy?

Naposledy sa Michalovčania predstavili na ľade čoraz viac zlepšujúcej sa Považskej Bystrice. Išli tam síce s cieľom vyhrať, no aj s rešpektom k súperovi a určite sa nečakala trinásťgólová kanonáda z prvého vzájomného súboja týchto tímov. Nakoniec ich potešila aj dvojgólová výhra 4:2, o ktorej rozhodli ešte v prvej polovici duelu. „Nebol to ľahký zápas. Dôležité bolo, že sme strelili dva góly v prvej tretine a tretí pridali na začiatku druhej. Potom síce ožili aj domáci, ktorým sa podarilo po našich chybách znížiť na 2:3, no v závere druhej tretiny sme strelili štvrtý gól, ktorým sme sa upokojili. V tretej časti sme mali dosť vylúčených a preto bol ten štvrtý presný zásah dôležitý, keďže sme ním získali pokoj na hokejky,“ vyjadril sa k zápasu na Považí stredný útočník HK Dukla Michalovce Patrik Huňady, ktorý v Považskej Bystrici zaznamenal už svoj siedmy presný zásah a po Tomášovi Banovskom (10 gólov) a Jurajovi Faithovi (8 gólov) je tretím najlepším strelcom Dukly v aktuálnej sezóne.

Zemplínčania tak naďalej pokračujú v kolísavých výkonoch, keď jeden týždeň získajú plný počet bodov, v druhom zase ani jeden. „Je to v našich hlavách. Verím, že sa to teraz zmení a potiahneme nejakú väčšiu víťaznú šnúru. Máme doma Liptovský Mikuláš, čo sa zvládnuť dá a v piatok ideme do Senice, kde nás síce čaká dlhá cesta, no aj tam sa hrať a bodovať dá. Určite by nám takáto víťazná séria pridala na pokoji, keďže budúci týždeň nás čakajú veľmi ťažkí súperi,“ zdôraznil Patrik Huňady. Podľa jeho ďalších slov sa však „vojaci“ momentálne sústredia iba na Liptovský Mikuláš, ktorý privítajú v stredu na domácom ľade a chcú mu odplatiť tesnú prehru 3:4 z prvého vzájomného súboja v tejto sezóne, ako aj vyradenie v minulosezónnom play-off. „V druhom kole sme tam siahali po troch bodoch, no po našich chybách sme inkasovali. Hráme doma, takže musíme hrať aktívne, aby sme potvrdili získané body z minulého týždňa. Čo sa týka súpera, takisto má dobre poskladaný káder. Majú tam niekoľko skúsených hráčov, aj teraz sa posilnili, takže nás nič ľahké určite nečaká,“ dodal na záver Patrik Huňady.

PETER BRENDZA



Uverejnené: 20.10.2015 11:04:14 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.