files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla padla na Spiši

Hokejisti HK Dukla Michalovce prehrali v stretnutí osemnásteho kola I. hokejovej ligy na ľade HK Spišská Nová Ves 3:5. Góly do siete Spišiakov zaznamenali Peter Čížek, Gleb Lušnikov a Patrik Huňady. Zverenci trénera Petra Tirpáka sa najbližšie predstavia doma, keď v piatok 13. novembra o 17.00 hod. privítajú celok HC Mikron Nové Zámky.

Michalovskí hokejisti cestovali po reprezentačnej prestávke na Spiš s cieľom ukázať zlepšený výkon oproti začiatku sezóny, no opäť zostalo iba pri rečiach. Zemplínčania totiž ťahali za kratší koniec a po prehre 3:5 kráčajú sezónou naďalej v rozdielnom tempe, keď raz zahrajú dobre a raz sklamú...

Už po 28 sekundách hry bol vylúčení hosťujúci Matej Hinďoš, Spišiaci ale jeho faul nepotrestali a mohli za to pykať. V štvrtej minúte totiž zvonila po strele Kloudu žrdka brány Marka Borároša. Známe športové nedáš - dostaneš sa ukázala hneď na druhej strane, keď z rýchlej kontry skóroval Púchovský - 1:0. Následne putoval na trestnú lavicu aj Daniel Hančák, domáci ale opäť v presilovke nič nevymysleli. Hneď po nej nastala pred bránou Borároša trma - vrma, z ktorej vyrovnal na 1:1 Peter Čížek. Na začiatku jedenástej minúty putoval na trestnú lavicu Spišiak Findura, no Michalovčania presilovku zahrali veľmi zle. Lesňák s Môcikom podnikli rýchly protiútok a prvý menovaný poslal domácich opäť do vedenia. V ďalších minútach prvej tretiny mali viac z hry Michalovčania. Odmenou im bol vyrovnávajúci gól zo štrnástej minúty, keď sa presadil Gleb Lušnikov. V druhej tretine dominovali domáci, ktorí prestrieľali Michalovčanov 12:5. Ich aktivita bolu korunovaná v 27. minúte, kedy pridal Púchovský svoj druhý zápasový gól - 3:2. Michalovčanom sa podarilo vyrovnať v úvode tretej tretiny, keď vyrovnával Patrik Huňady. Spišiaci ale o minútu neskôr odpovedali gólom Finduru a svoje vedenie už z rúk nepustili. O tom, že tri body ostanú doma rozhodol v poslednej minúte gólom do prázdnej brány Môcik - 5:3.   

HK Spišská Nová Ves - HK Dukla Michalovce 5:3 (2:2, 1:0, 2:1)
Góly: 5. Púchovský (Môcik, Ištocy), 11. Lesňák (Môcik) oslab/1, 27. Púchovský (Osuský, Medvec), 43. Findura (Smotrila, Koky), 60. Môcik (Ištocy, Piják) - 9. Čížek (Huňady), 14. Lušnikov (Dolgoš, Urban), 42. Huňady (Fedorko, Schnelly)
Vylúčení: 4:5. Presilovky: 0:0. Oslabenia: 1:0. Rozhodovali: Korba – Hric, Janiga. Divákov: 420.
HK: Borároš - Janovčík, Hrubý, Osuský, Medvec, Cvengroš, Bdžoch - Smotrila, Koky, Findura - Môcik, Ištocy, Piják - Lesňák, Giľák, Hamráček - J. Lapšanský, Findura, Púchovský.
HK DUKLA: Okoličány - Hančák, Šangin, Dolgoš, V. Urban, Buraľ, Boboš - Faith, Klouda, Hinďoš - Lušnikov, Drotár, Salnikov - Fedorko, Huňady, Čížek - Schnelly, Jenčo.
.



Uverejnené: 11.11.2015 20:16:33 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.