files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovčania sa môžu tešiť na nový športový komplex

Nový športový komplex R+R Fitness centrum sa sťahuje do svojich nových priestorov na Tučekovej ulici pri Zekone. V komplexe, ktorý sa rozprestiera na vyše 1000m2, si prídu na svoje všetci. Ženy, muži aj deti. Ženy sa môžu tešiť na ženské fitness centrum R+R Ladies Fitness, muži aj ženy na crossfitové a boxovacie centrum R+R CrossTraining a deti na detské centrum Hrajko.

Súčasťou komplexu sú aj dve telocvične na skupinové cvičenia s bohatou ponukou kurzov, nechtové štúdio Nail design, solária a masážne centrum, kde neskôr sú naplánované aj kozmetické procedúry. O vaše služby sa postará mnohočlenný tím fitness trénerov, inštruktorov. Samozrejmosťou budú aj fyzioterapeutky, masérky, animátorky a personál ladies fitness. Do komplexu sa sťahuje aj športový klub KickBox Michalovce.

Otvorenie je rozdelené na viacero etáp. Prvá časť, ktorá je prevažne ženská R+R Ladies Fitness s telocvičňami, masážne centrum a nechtové štúdio Nail Design otvorí svoje brány už v utorok 8. decembra. Detské centrum Hrajkobude otvorené o týždeň neskôr 14. decembra. Výnimočnosťou tohto detského centra bude možnosť, že sa o vaše ratolesti postará naša animátorka, zatiaľ čo vy si môžete v kľude zacvičiť alebo nakupovať.

Posledná časť, ktorá bude spoločná ako mužská tak aj ženská crossfitové centrum R+R CrossTraining sa otvorí začiatkom januára. Spolu s nimi už bude v prevádzke aj solárne štúdio. Oficiálne otvorenie spojené so  štvrtými narodeninami R+R Ladies Fitness a pekným sprievodným programom je naplánované na prelome januára a februára 2016. Veríme že každý návštevník tohto športového centra sa bude cítiť príjemne a zrelaxuje ako po fyzickej tak i psychickej stránke.

R+R Ladies Fitness



Uverejnené: 07.12.2015 19:41:01 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.