files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Víťazná séria skončila, Dukla padla v Bardejove

Hokejisti HK Dukla Michalovce prehrali v stretnutí 26. kola I. hokejovej ligy na ľade lídra súťaže HC 46 Bardejov hladko 1:6 a po siedmych víťazných zápasoch tak našli premožiteľa. O jediný gól v bardejovskej sieti sa postaral center prvého útoku Peter Klouda. Zverenci trénera Petra Tirpáka budú môcť novú víťaznú sériu naštartovať už v piatok 11. decembra, kedy o 17.00 hod. privítajú na svojom ľade celok HK Trnava.

Michalovskí hokejisti cestovali k lídrovi súťaže s jasným cieľom - predĺžiť svoju víťaznú sériu na osem zápasov. To sa im aj napriek tomu, že sa na začiatku duelu ujali vedenia nepodarilo, keďže domáci hokejisti na ich úvodný gól odpovedali šiestimi v rade a Michalovčanov tak zdolali aj v treťom totosezónnom súboji.

Zápas medzi dvoma poprednými tímami prvej hokejovej ligy začal rezko. Najskôr obrana hostí zrazila strelu Vaška, potom si brankár HC 46 Dominik Riečický poradil so strelou Čížeka. V 5. minúte putoval na trestnú lavicu domáci Valentín a Michalovčania opäť ukázali svoju silu v presilovkách, keď skóre duelu otvoril Peter Klouda - 0:1. Bardejovčania po inkasovanom góle ožili. Najskôr síce Okoličány v michalovskej bráne vychytal Gmittera s Kalináčom, no v 16. minúte už bol na strelu Jakuba Lineta prikrátky - 1:1. Domáci hokejisti zapli ešte viac a o dve minúty sa ujali vedenia, keď dala opäť o sebe vedieť ich tretia formácia. Na konci krásnej akcie bol tentoraz Dominik Šimčák - 2:1. Michalovčaia mohli vyrovnať hneď v úvode druhej tretiny, Klouda ale nezúžitkoval krásnu prihrávku Juraja Faitha a zahrmelo tak na druhej strane. Hneď z následného protiútoku totiž Marcel Baláž vymietol horný roh Okoličányho brány - 3:1. Aj keď Michalovčania vyhrali druhú časť na strely 14:10, na góly ju prehrali 0:2. V 27. minúte Michal Valjent nahadzoval puk pred michalovskú bránu a ten na počudovanie všetkých skončil v sieti - 4:1. Rozbehnutých domácich sa už Michalovčanom nepodarilo zastaviť. Domáci hokejisti si totiž vypracovávali jednu šancu za druhou a v tretej tretiny vyšperkovali svoje víťazstvo ešte o dva góly. Najskôr v 49. minúte skóroval Solomončak a minúte pred koncom uzavrel skóre zápasu Marcel Baláž - 6:1.

HC 46 Bardejov - HK Dukla Michalovce 6:1 (2:1, 2:0, 2:1)

Góly: 16. Linet (Vaško), 18. Šimčák (Vaško, Linet), 21. Baláž (Takáč, Loydl), 27. Valjent (Borecký, Markuš), 49. Solomončak, 59. Baláž oslab/1 - 6. Klouda (Faith, Banovský) pres/1.

Vylúčení: 4:1. Presilovky: 0:1. Oslabenia: 1:0. Rozhodovali: P. Korba - Janiga, Riš. Divákov: 600.

HC 46: Riečický - Loydl, Takáč, Pichnarčík, Valjent, Valentín, Bednár, Mojdis, Polaček - Gmitter, Kalináč, Baláž - Mikolášek, Cútt, Solomončak - Vaško, Linet, Šimčák - Borecký, Markuš.

HK DUKLA: Okoličány - Dolgoš, Hančák, Kubát, Voronov, Urban, Šangin, Boboš, Buraľ - Drotár, Klouda, Faith - Banovský, Hinďoš, Lušnikov - Schnelly, Salnikov, Fedorko - Čížek, Huňady, Gavura.



Uverejnené: 09.12.2015 20:42:55 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.