files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Sobotňajšie popoludnie bude patriť na hokejovom štadióne deťom

Slovenský zväz ľadového hokeja organizuje od začiatku septembra vo viacerých mestách projekt - Deti na hokej. V sobotu 12. decembra prídu na rad aj Michalovce. Na tunajšom hokejovom štadióne sa od 15.00 hod. budú malým korčuliarom venovať vyškolení tréneri HK Mládež Michalovce ako aj hráči HK Dukla Michalovce.

„Projekt organizuje Slovenský zväz ľadového hokeja spoločne s HK Mládež Michalovce. Je realizovaný vo vyše dvadsiatkach miest na Slovensku a teraz sme na rade my,“ uviedol manažér HK Mládež Michalovce Jozef Kužma, ktorý následne podotkol. „Ide o jednodňovú akciu, ktorá má deťom viac priblížiť hokej a všetko okolo neho. Zameraný je hlavne na deti v predškolskom veku a deti navštevujúce prvý stupeň základnej školy. Deti budú mať na ľade aj mimo neho viaceré stanovištia, kde sa im budú venovať tréneri a hráči michalovských klubov. Prísť môžu aj deti, ktoré nikdy nekorčuľovali. Tým bude poskytnutá možnosť prvýkrát stáť na ľade na korčuliach. Mimo ľadu máme napríklad pripravený fotokútik a stanovište so streľbou na bránu. Deťom budú spríjemňovať hokejový deň aj maskot SZĽH Goooly a náš maskot Duky.“   

Deti sa môžu dňa zúčastniť so svojou výstrojov. Organizátori sú však pripravení aj na druhú možnosť a na zapožičanie majú pripravené korčule a prilby. „Súčasťou akcie je aj to, že desať vyžrebovaných detí dostane štartovaciu výstroj zadarmo. Od projektu si sľubujeme to, že deťom viac priblížime hokej a kto bude mať záujem, môže pri tomto krásnom športe aj ostať,“ dodal na záver Jozef Kužma.




Uverejnené: 10.12.2015 10:03:38 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.