files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Prehra michalovkej Dukly v Topoľčanoch

Hokejisti HK Dukla Michalovce prehrali v stretnutí 32. kola I. hokejovej ligy na ľade HC Topoľčany 2:4, keď ich presné zásahy už za rozhodnutého stavu v tretej tretine zaznamenali Andrej Salnikov a Juraj Faith. Zverenci trénera Petra Tirpáka sa tak s práve končiacim rokom rozlúčili prehrou. V hre budú až v Novom roku, keď v nedeľu 3. januára v tradičnom čase o 17.00 hod. privítajú celok MHK Humenné.

Michalovskí hokejisti dobrý výkon z pondelkového zápasu s Detvou v Topoľčanoch nezopakovali. "Žochári" o svojom víťazstve rozhodli už v prvej tretine, kedy za necelých trinásť minút zaznamenal čistý hetrik Michal Kluka. Ten najskôr v siedmej minúte otvoril skóre, potom o tri minúty neskôr pridal v presilovke druhý gól a päť sekúnd pred koncom prvej dvadsaťminútovky zavŕšil hetrik. Keď následne ďalší člen topoľčianskej prvej lajny Filip Nemček pridal na začiatku druhej tretiny štvrtý gól domáceho HC, z michalovskej brány sa porúčal Dávid Okoličány. Toho nahradil Tomáš Petro. Ten už síce neinkasoval, no Michalovčanom sa podarilo v záverečnej tretine gólmi Andreja Salnikova a Juraja Faitha aspoň skorigovať výsledok na prijateľnejších 4:2.

HC Topoľčany - HK Dukla Michalovce 4:2 (3:0, 1:0, 0:2)

Góly: 7. Kluka (Bystričan, Nociar), 10. Kluka (Nemček, Káčer) pres/1, 20. Kluka, 21. Nemček (Szalay, Kluka) – 42. Salnikov (Čížek, Huňady), 51. Faith (Drotár)

Vylúčení: 6:8. Presilovky: 1:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Majling - Jurčiak, Nosek. Divákov: 692.

HC: Halo - Pavlíček, Bystričan, Jaroslav Niník, Perniš, Hain, D. Nociar, Belianský, Petrek - Kluka, F. Nemček, Szalay - L. Káčer, Paleček, L. Ružička - A. Lipovský, M. Šalka, Jarab - J. Hudec, Mišuta, M. Záborský.

HK DUKLA: D. Okoličány (21. T. Petro) - Hančák, Boboš, A. Voronov, Kubát, Šangin, V. Urban, Dolgoš, Buraľ - J. Faith, Klouda, Drotár - Lušnikov, Hinďoš, Banovský - Salnikov, Huňady, Čížek - M. Schnelly, R. Jenčo, M. Gavura.



Uverejnené: 30.12.2015 21:51:31 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.