files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín blízko k dohode s Filipom Serečinom

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce sa od piatka 8. januára pripravujú na náročnú jarnú časť. Nový trénerský tandem Stanislav Griga - Anton Šoltis zatiaľ pracuje s kádrom, ktorý tu bol aj v jeseni, no to sa o chvíľu môže zmeniť. S Michalovčanmi sa totiž pripravujú okrem dvoch mladíkov Júliusa Gombalu a Tomáša Fajčíka, ktorí prišli na skúšku z Banskej Bystrice aj Brazílčan Ze Lucas, ktorý hrával v Corinthianse a takisto aj bývala opora MFK Zemplín Filip Serečin. Ten v jeseni hájil farby lídra DOXXbet ligy skupina Východ VSS Košice.

Dvadsaťšesťročný odchovanec košického futbalu už v Michalovciach pôsobil. Prišiel sem v sezóne 2010/2011 najskôr na hosťovanie, od januára 2011 na prestup. V auguste tohto roku však odišiel z vtedy druholigového tímu do MFK Ružomberok hrajúceho najvyššiu súťaž. Zdá sa, že teraz nastáva jeho druhý príchod do metropoly Zemplína. Toho potešil aj záujem trénera Stanislav Grigu. „Určite s ním vedenie klubu konzultovalo príchody i odchody hráčov, o koho má záujem, s kým už neráta, a keď padlo moje meno, tak sa zrejme vyjadril, že pasujem do zostavy, do jeho koncepcie. Keby tak nebolo, bolo by zbytočné s Michalovcami sa na niečom dohadovať. Zmluvu som zatiaľ nepodpísal, ale v najbližších dňoch sa tak stane, možno vo štvrtok, možno v piatok, na 99,8 % je už isté, že zostanem v Michalovciach. Dohodnutí sme do konca tejto sezóny,“ uviedol pre Denník Korzár Filip Serečin, ktorý v michalovskom drese za niečo vyše roka zaknihoval dvadsať presných zásahov.

Za päť rokov sa tím MFK Zemplín poriadne zmenil, čo ihneď videl aj Serečin. „Káder sa výrazne zmenil, sú tu mladí chlapci a drvivú väčšinu z nich nepoznám. Akurát Kuncu, Stana Danka či Galla, s ktorým som hral v Ružomberku,“ poznamenal odchovanec košického futbalu. Ten teda zrejme zmení boj o postup na tuhý súboj o záchranu ligovej kože. „Som presvedčený, že sa v lige zachránime, ba myslím si, že môžeme byť na tom aj lepšie ako tretí od konca, lebo sú tu samí mladí chlapci, ktorí vynikajú dravosťou a chcú hrať, určite to nie je zlý mančaft,“ dodal na záver Filip Serečin.

(pb)



Uverejnené: 14.01.2016 10:53:51 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.