files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín na jar už bez Petra Nworaha

V tíme nováčika futbalovej Fortuna ligy MFK Zemplín Michalovce, ktorý po jesennej časti okupuje desiate miesto ligovej tabuľky, nastal počas zimného prestupového obdobia pohyb smerom von aj dnu. Zemplínčanom už na jar nepomôžu španielsky legionár Antonio Garcia Montero a podľa najnovších informácii ani nigérijský útočník Peter Nworah.

Vysoký útočník, ktorý na jeseň nezaznamenal ani jeden gól, sa mal pôvodne v Michalovciach ukázať na začiatku zimnej prípravy, no mal problém s odletom zo svojej domoviny. A podľa najnovších informácii sa do prípravy už ani nezapojí. „S Petrom sme po vzájomnej dohode ukončili spoluprácu,“ uviedol pre Denník Korzár predseda predstavenstva MFK Zemplín Michalovce Igor Šoltinský. 

Peter Nworah počas jesene gól za Michalovce v ligovom zápase nestrelil a svoj strelecký účet si na jar už neotvorí

Michalovčania sa naďalej obzerajú po hrotovom útočníkovi a s tímom trénuje aj dvojica legionárov gruzínsky stopér Akaki Khubutia a ghanský stredopoliar Emmanuel Mensah, ktorým na sklonku minulého roka skončili zmluvy. V Zemplíne je záujem, aby pokračovali. „Mensah za nás nastúpil aj v prípravnom súboji na pôde Ferencvárosu a s mužstvom vycestuje aj v sobotu do Debrecína, rovnako tak aj Khubutia. S oboma hráčmi momentálne prebiehajú rokovania o ďalšej spolupráci. Do týždňa by sa malo rozhodnúť, či budú obliekať dres MFK Zemplín aj v jarnej časti,“ skonštatoval ešte pre Denník Korzár Igor Šoltinský.



Uverejnené: 21.01.2016 09:57:14 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.