files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla zvíťazila na Spiši po predĺžení

Hokejisti HK Dukla Michalovce prerušili nepriaznivú sériu siedmych prehier na ľade súperov, keď v rámci 40. kola I. hokejovej ligy zvíťazili v Spišskej Novej Vsi 6:5 po predĺžení. "Tirpákovci" mohli dokonca vyhrať v riadnom hracom čase, no neudržali trojgólové vedenie 4:1 ani 5:2. Góly michalovskej Dukly zaznamenali postupne Andrej Salnikov, Juraj Faith, Zoltán Kubát, Martin Segľa, Matej Hinďoš a v predĺžení rozhodol Alexej Voronov. Zverenci trénera Petra Tirpáka sa v najbližšom kole predstavia doma, keď v piatok 29. januára v tradičnom čase o 17.00 hod. privítajú v tabuľke druhé Nové Zámky.

Michalovskí hokejisti cestovali na Spiš s odhodlaním ukončiť nepriaznivú sériu na štadiónoch súperov, kde prehrali predošlých sedem zápasov. Napĺňať to začali už v prvých minútach, keď najskôr otvoril skóre Andrej Salnikov a na 2:0 zvyšoval v šiestej minúte Juraj Faith. Domáci hokejisti odpovedali gólom Gleba Bylinu, ktorý sa presadil v presilovke o dvoch hráčov, v 20. minúte - 1:2. Michalovčania začali lepšie aj druhú tretinu. Najskôr Zoltán Kubát zvýšil na 3:1 a potom v 35. minúte dával Martin Segľa už na rozdiel troch gólov - 1:4. Za domácich síce odpovedal Vartovník, no hneď na to sa presadil aj Matej Hinďoš a Dukla viedla opäť o tri góly - 2:5. Toto vedenie ale "vojaci" neudžrali. V 40. minúte totiž inkasovali z hokejky Giľáka, v 48. minúte znížil na rozdiel jedného gólu Findura, no a Hamráček v 55. minúte vyrovnal na 5:5. V predĺžení napokon rozhodol o tom, že extra bod poputuje na Zemplín Alexej Voronov. 

HK Spišská Nová Ves - HK Dukla Michalovce 5:6 po predĺžení (1:2, 2:3, 2:0 - 0:1)

Góly: 20. Bylina (Horváth, Kramár) pres/2, 37. Vartovník (Findura, Horváth), 40. Giľák (Lesňák, Cvengroš) pres/1, 48. Findura (Koky, Smotrila) pres/1, 55. Hamráček (Giľák, Lesňák) - 3. Salnikov (Fedorko, Voronov), 6. Faith (Banovský, Klouda), 33. Kubát (Banovský, Klouda), 35. M. Segľa (Hinďoš, Huňady), 38. Hinďoš (Huňady, M. Segľa), 62. Voronov (Salnikov, Hopkovič)

Vylúčení: 5:7. Presilovky: 3:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Adamec - Valo, Vido. Divákov: 360.

HK: Borároš (40. Orčík) - Findura, Hrubý, Horváth, Kramár, Cvengroš, Bdžoch, Osuský - Smotrila, Koky, Krempaský - Vartovník, Bylina, Findura - Lesňák, Giľák, Hamráček - Ondov, Ištocy, Môcik.

HK DUKLA: Okoličány - Hopkovič, Kubát, Urban, Buraľ, Voronov, Šangin, Boboš, Dolgoš - Faith, Klouda, Banovský - M. Segľa, Huňady, Hinďoš - Lušnikov, Salnikov, Fedorko - Schnelly, Jenčo, M. Gavura. 



Uverejnené: 27.01.2016 20:32:52 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.