files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská Dukla s dvoma posilami

Hokejistom HK Dukla Michalovce pomôžu v závere základnej časti prvej hokejovej ligy a aj v play-off dve nové posily so skúsenosťami zo slovenskej Extraligy, ako aj zo zahraničia. Prvou je dvadsaťpäťročný brankár Adam Trenčan, ktorý naposledy pôsobil v extraligovej Nitre a druhou tridsaťštyriročný skúsený zadák Miroslav Ďurák, ktorý naposledy hral v maďarskom Dunajvaroši.

S oboma spomenutými hokejistami sa vedenie Dukly dohodlo v týchto dňoch a už v nedeľu sa hlásili na tréningu trénerovi Petrovi Tirpákovi. „Dúfam, že spomenutá dvojica bude pre nás posilou. V poslednom čase sme videli, že sa naším brankárom nedarí, tak sme sa pred play-off chceli posilniť aj na tomto poste. Adam Trenčan je aj napriek mladému veku skúseným brankárom, ktorý chytal prevažne v najvyšších súťažiach. Druhým hráčom, ktorý nás posilnil je obranca Miroslav Ďurák. Aj ten má bohaté skúsenosti z najvyšších súťaži na Slovensku aj v zahraničí, takže verím, že budú pre náš tím prínosom a pomôžu nám v play-off,“ skonštatoval na margo príchodov dvoch hráčov prezident HK Dukla Michalovce Alexander Černega. Podľa jeho ďalších slov nejde pred play-off o posledné posilnenie. „Ešte pracujeme na posilnení ofenzívy a je dosť možné, že nejaká známa tvár sa objaví v najbližších dňoch v našom mužstve.“

Adam Trenčan zarezával v nedeľu už aj na ľade...

... Miroslav Ďurák bol zatiaľ iba v civile

Michalovskej Dukle sa v posledných zápasoch nedarí. Naposledy jej hráči podali katastrofálny výkon v domácom súboji s Novými Zámkami, ktorým podľahli vysoko 2:9. Práve to zrejme prinútilo vedenie klubu poobzerať sa po posilách. „Po poslednom zápase s Novými Zámkami sa mi hovorí veľmi ťažko. Pre hokejovú verejnosť a takisto aj pre mňa je táto prehra nepochopiteľná. Na druhej strane, keď sa zamyslíme, šport je už raz taký. Raz ste dole, raz ste hore. Naším cieľom stále ostáva ísť v play-off čo najďalej a minimálne semifinále urobiť chceme. Aj preto prišlo posilnenie kádra, ktoré by nemalo byť pred play-off posledným,“ zdôraznil prezident HK Dukla Michalovce. Ten verí, že po nepresvedčivých výsledkoch a kolísavej výkonností tímu sa zatiaľ nepodarená sezóne zachrániť dá. „Keby sme v to neverili, tak nepracujeme na posilnení kádra. Som presvedčený o tom, že mužstvo má oveľa na viac, ako doteraz predvádzalo a že má na lepšie umiestnenie, ako je súčasné šieste miesto v tabuľke,“ dodal na záver Alexander Černega.

Peter Brendza



Uverejnené: 31.01.2016 21:13:34 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.