files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín hlási ďalších troch podpísaných hráčov

Káder pre jarnú časť u nováčika najvyššej futbalovej Fortuna ligy MFK Zemplín Michalovce, ktorý zimuje na desiatej priečke, naberá reálne základy. Po Filipovi Serečinovi a brankárovi Mariánovi Kelemenovi, sa funkcionári klubu dohodli na kontraktoch do konca sezóny aj s gruzínskym stredným obrancom Akakim Khubutiom, bieloruským krajným obrancom Aliaksandrom Sviarchynskym a ruským útočníkom Maksimom Votinovom.

Akaki Khubutia bude aj v jarnej časti obliekať dres MFK Zemplín Michalovce

Gruzínsky stopér Khubutia patril k pilierom michalovskej defenzívy v jesennej časti. Po tom, čo do metropoly Zemplína zavítal aj v januári roka 2016, hoci zmluvu mal len do konca roka 2015, bolo jasné, že prebiehajú rokovania o novom kontrakte. "V týchto dňoch sme sa s ním dohodli na zmluve do konca sezóny. Akaki teda bude u nás pôsobiť aj v jarnej časti,"   poznamenal športový manažér MFK Zemplín Michalovce Marek Zahorčák.

Vedenie klubu sa v týchto dňoch dohodlo na zmluvách aj s bieloruským krajným bekom Aliaksandrom Sviarchynskym...

... a ruským útočníkom Maksimom Votinovom

Rovnako na zmluvách do konca aktuálneho ročníka sa vedenie klubu dohodlo aj s dvojicou skúšaných hráčov. Prvým je 24-ročný 182-centimetrový bieloruský krajný bek Aliaksandr Sviarchynskyi, ktorý naposledy hájil farby FK Minsk a druhým 28-ročný 191-centimetrový ruský útočný tank Maksim Votinov, ktorý naposledy hral za Luč Energia Vladivostok. "Presvedčili trénerov, že môžu byť posilami. Aj preto sme sa dohodli na zmluvách do konca aktuálnej sezóny," uviedol k angažovaniu dvojice zahraničných futbalistov športový manažér MFK Zemplín Michalovce.

Peter Brendza




Uverejnené: 05.02.2016 14:21:40 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.