files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Starší dorastenci MFK Zemplín doma zdolali Slovan!

Mládežníci Michaloviec v nedeľňajšom zápase 26. kola prvej ligy doma pokorili bratislavský Slovan a priblížili sa k záchrane v najvyššej súťaži. Do konca ročníka ešte majú na programe štyri zápasy, v ktorých musia čo najčastejšie bodovať, pretože ich prenasledovateľ z Dunajskej Stredy je im tesne v pätách.

Starší dorastenci Michaloviec sa v nedeľňajšom upršanom stretnutí museli na vlastnom umelom ihrisku zaobísť bez troch citeľných opôr. Brankár Breda je od stretnutia s Duklou Banská Bystrica zranený, stopér Urban chorý a kanonier Dominik Kunca sa počas tohto týždňa zúčastní v drese reprezentácie Slovenska do 19 rokov kvalifikačného turnaja v holandskom meste Venlo o postup na júlový európsky šampionát vo Francúzsku.

Ak chceli futbalisti MFK Zemplín ostať v hre o miestenku v najvyššej súťaži, museli bezpodmienečne nad Slovanom vyhrať. „V prvom polčase nemal súper väčšie strelecké príležitosti, ale musím priznať, že v záverečných dvadsiatich minútach nás poriadne pritlačil a mali sme sa čo obracať, aby sme ubránili tesné víťazstvo,“ povedal po stretnutí tréner domácich Ondrej Duda, ktorému vyšiel šťastný ťah so zaradením Marcela Hamiho na hrot útoku. „Pri absencii Dominika Kuncu dostal príležitosť a zároveň bol autorom nášho jediného gólu. V 25. minúte zachytil nepresnú rozohrávku stopéra hostí, ktorý prihrával brankárovi, a pohodlne skóroval. Bol to dôležitý moment, pretože pri našom trápení v ofenzíve, som sa obával, či vôbec dokážeme prekonať kvalitnú defenzívu tohto súpera,“ doplnil tréner michalovských starších dorastencov, ktorí sa v utorok predstavia v dohrávanom súboji na ihrisku Stropkova a potom v sobotu cestujú na pôdu favorizovaného MFK Košice. „Bojujeme ďalej. Máme teraz dosť nahustený program, ale verím, že to zvládneme k spokojnosti všetkých,“ dodal Ondrej Duda.

Štatistika

Michalovce - Slovan 1:0 (1:0)

Gól: 25. Hami

MFK ZEMPLÍN: Hajda - Vladyka, Tokár, Liška, Podhorín - Danko (72. Sabo), Kovaľ, Mihok, Žido (60. Dulovič) - Hami (85. Kostovčík), Forgáč.


Nasledujúci program: dohrávka 25. kola :(utorok 18.5.2010 o 14.00hod.): Stropkov- Michalovce,                     27. kolo:(sobota 22. 5. 2010 o 11.00 hod.): MFK Košice - Michalovce.                              

                                                                                      (juke)

 



Uverejnené: 17.05.2010 15:48:01 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.