files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Verí, že sa vysoká prehra opakovať nebude, dúfa vo víťazstvo

Futbalistov MFK Zemplín Michalovce čaká v prvú aprílovú sobotu druhý zápas na pôde súpera v rade. A opäť pôjde o tím, ktorý je podobne ako oni namočený v boji o záchranu. Zatiaľ, čo pred reprezentačnou prestávkou "grigovci" dokázali remizovať 0:0 na pôde poslednej Skalice, čím si pred takisto nováčikom Fortuna ligy zabezpečili naďalej päťbodový náskok, tentoraz sa predstavia v Podbrezovej, kde v prvom vzájomnom meraní síl prehrali vysoko 2:6. Horehroncom však všetko vrátili v druhom jesennom vzájomnom zápase, v ktorom na domácom ihrisku zvíťazili 2:0.

Vernon de Marco tri z piatich jesenných gólov zaznamenal proti Podbrezovej (na snímke jeho gólová hlavička zo zápasu so Slovanom Bratislava)

V obidvoch zápasoch sa strelecky presadil stopér MFK Zemplín Michalovce Vernon de Marco. Zatiaľ, čo jeho gól na strednom Slovensku znamenal iba zmiernenie prehry, v domácom súboji to bol práve on, kto sa výraznou mierou pričinil o zisk cenných troch bodov, keď zaznamenal obidva góly Michalovčanov. "Neviem, prečo sa mi práve proti tomuto tímu tak darí. Nedá sa povedať, že by to bol môj obľúbený súper. V domácom zápase moje dva góly znamenali naše víťazstvo, no na prvý gól do siete Podbrezovej nespomínam rád, pretože napriek tomu, že bol môj premiérový vo Fortuna lige, nám nepriniesol žiadne body a z ihriska súpera sme si odniesli hanebnú prehru 2:6," skonštatoval pre fortunaliga.sk Vernon de Marco, podľa ktorého slov sa spomenutá hanebná prehra opakovať nebude. „Veľa vecí sa odvtedy zmenilo. Máme kvalitnejšie mužstvo a aj nového trénera. Hráme inak ako v úvode sezóny. Som si istý, že nič podobné sa už opakovať nebude!“ prízvukuje v rozhovore pre fortunaliga.sk pilier michalovskej obrany. „Uvedomujeme si dôležitosť tohto zápasu. Na Podbrezovú strácame jediný bod. Ak uspejeme, môžeme ju preskočiť v tabuľke. Bol by to ďalší krok k našej záchrane vo Fortuna lige. Presne takto plánujeme k duelu pristúpiť. Hoci rešpektujeme silu a kvalitu súpera, ideme tam vyhrať.“



Uverejnené: 02.04.2016 13:15:55 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.