files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V Chemkostav aréne tretíkrát v rade oslava česko-slovenského primátu

Hádzanárky Iuventy Michalovce to opäť dokázali. Po hladkej výhre 34:20 v stredajšom predohrávanom súboji 26. kola česko-slovenskej súťaže WHIL v Prešove sa môžu pýšiť tým, že sú už sedemnásobným víťazom celej interligy. Michalovčanky sa tešia z česko-slovenského primátu po tretíkrát v rade a o túto radosť sa chcú podeliť opäť aj so svojimi fanúšikmi. V ich sobotňajšej tohtosezónnej interligovej derniére, v ktorej o 17.30 hod. privítajú v Chemkostav aréne celok HC Zlín, je tak pre divákov pripravených niekoľko prekvapení.

Tak ako vlani a v predvlani si fanúšik opäť príde na svoje. „Vstupné na náš posledný ligový zápas so Zlínom nebude tradične dve eurá, ale iba jedno euro. K vstupenke navyše divák dostane aj čapované pivo alebo kofolu. Týmto sa chceme s divákmi potešiť o našu radosť so zisku cenného triumfu, pretože aj oni majú na ňom zásluhu,“ uviedol na margo pripravovanej akcie športový riaditeľ Iuventy Michalovce Jaroslav Čúrny. Ten vyzdvihol aj fanklub, ktorý v Prešove vytvoril dievčatám doslova domáce prostredie. „Patrí im za to obrovská vďaka. Povzbudzovali nás od prvej do poslednej minúty.“

Druhým prekvapením okrem osvieženia v podobe piva či kofoly zdarma je aj to, že hymny Slovenska a Českej republiky si pred stretnutím so Zlínom  si diváci nevypočujú z reproduktorov, ale z úst speváčky Niky Karch. „Týmito prekvapeniami chceme potešiť divákov. Tých chcem upozorniť aj na to, aby po zápase so Zlínom neodchádzali, pretože dievčatá budú dekorované zlatými medailami a dostanú aj pohár pre víťaza WHIL,“ zdôraznil športový riaditeľ michalovskej Iuventy. My len dodajme, že Michalovčankám bude odovzdávať medaily a pohár riaditeľ súťaže Jiří Konečný.

Fanklub hnal Michalovčanky v Prešove k víťazstvu od prvej do poslednej minúty

Peter Brendza



Uverejnené: 15.04.2016 09:37:02 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.