files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

NAJDRAHŠIA MAMIČKA

V OC ZEMPLÍN v Michalovciach  v piatok 7. mája 2010 vystúpili so svojím kultúrnym programom škôlkari z troch materských škôl, IV., XII. a XIII. MŠ v Michalovciach. Nielen svojim mamkám pripravili spolu s pani učiteľkami a riaditeľkami takmer dvojhodinové nezabudnuteľné pásmo plné piesní, tancov, rozprávok a básní.

 
Krátko pred vystúpením deti netrpezlivo poškuľovali po ozajstnom veľkom pódiu. Čakali kedy na ňom konečne vystúpia a prítomnému publiku predvedú, čo sa v posledných týždňoch naučili. V OC ZEMPLÍN sa to len tak hemžilo všakovakými rozprávkovými postavičkami, nechýbala striga, čierna aj biela mačka, Janko a Marienka aj zlý – či vlastne dobrý drak. Najmenšie škôlkarky mali oblečené krásne červené sukničky a biele blúzočky a musíme uznať, že im recitovanie básní pre mamičku išlo skutočne vynikajúco. V rozprávke o Jankovi a Marienke sa všetko dialo akosi naopak, striga aj drak boli dobrí a dobré rozprávkové postavičky nechceli ukázať dvom malým deťom cestu k medovníkovej chalúpke. Prekvapením popoludnia bola určite aj pieseň Horehronie. Jej prevedenie bolo priam dokonalé, takže v malej speváčke  vyrastá Kristíne veľká konkurencia.

Deti nezabudli ani na ľudové piesne a tance a samozrejme na aktuálne veľmi trendový hip-hop. Programom sprevádzala a deťom pomáhala naša známa moderátorka Anka Dudášová, ktorá bola aj jeho koordinátorkou. V závere podujatia deti  dostali za svoje vystúpenie sladkosti, mamičky sladučké malé tortičky, ktoré oc Zemplín dalo upiecť špeciálne pre túto príležitosť v jednej z michalovských cukrární. OC ZEMPLÍN venovalo pani riaditeľkám za ich námahu a ochotu poukážky spolu v hodnote 300 €, aby pre svoje škôlky nakúpili, čo najviac potrebujú.                                                 (eh)



Uverejnené: 19.05.2010 11:19:15 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.