files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín má svoju hymnu!

Jediný zástupca z východného Slovenska v najvyššej futbalovej súťaži MFK Zemplín Michalovce má svoju hymnu. Postaral sa o ňu Kristián Dufinec so skupinou Iconito.  

Skupina Iconito je autorom hitov ako "Spolu za jedno lano" alebo "Chcem zmenu", s ktorou pred poslednými prezidentskými voľbami rozvírili pokojnú hladinu slovenskej hudobnej scény. Rok na to, s pesničkou "Dva svety" vyhrali Košický zlatý poklad. Táto súťaž ich nakopla a utvrdila v tom, že aj naďalej budú pokračovať v hudobnej tvorbe. Skupina Iconito tento mesiac (Máj 2016) vydala svoj debutový album s názvom "Človek & Klaun", na ktorej nájdete 12 skladieb. Skupina hrá v zložení Kristián Dufinec - gitara, spev, Martin Bertič - sólová gitara, Michal Choma - basgitara, Ondrej Choma - gitara, Lukáš Farbár - bicie, Róbert Hvostaľ - klávesy. "Sme nadšení, ako chlapci zvládli výzvu. Výsledkom je moderná rocková skladba s chytľavým refrénom, z ktorej priam srší energia," poznamenalo vedenie klubu.

Chlapci okrem toho, že sú zamilovaní do hudby, majú radi taktiež futbal, a sú fanúšikmi svojho klubu, mesta, v ktorom sa narodili a vyrástli - Michalovce. Výsledkom ich talentu a futbalového nadšenia je prvá oficiálna hymna Zemplínu Michalovce. V prípade priaznivého počasia ju Kristián Dufinec & Iconito naživo zahrajú a zaspievajú pred výkopom posledného zápasu sezóny proti Žiline priamo na štadióne Zemplínu. Stretnutie sa uskutoční v piatok 20.mája 2016. Výkop je naplánovaný na 20:30 hod. Hymna zaznie pred začiatkom zápasu. "Chceme, aby sa nová hymna Zemplínu stala neoddeliteľnou súčasťou nástupov na zápasy, tak ako to majú zahraničné kluby a prispeje k lepšej atmosfére na štadióne," doplnilo vedenie MFK. Michalovce sú v najvyššej súťaži prvýkrát vo svojej histórii a v poslednom kole sa bude rozhodovať či udržia ligu aj budúci rok. K záchrane im stačí neprehrať so Žilinou. "Veríme, že hymna bude tým správnym nabudením, či už hráčov alebo fanúšikov k udržaniu sa a nakopnutie k víťazstvám a nezabudnuteľným zápasom v nasledujúcich rokoch. Ale najprv musíme zvládnuť tento posledný krok," dodáva vedenie MFK.




Uverejnené: 17.05.2016 09:18:28 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.