files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Hádzanárske sviatky v Chemkostav aréne

Aj keď hádzanárky Iuventy Michalovce zavŕšili svoje úspešné tohtosezónne účinkovanie minulý víkend, Chemkostav aréna bez kvalitnej hádzanej neostane ani v prvej polovici júna. Uskutočnia sa v nej totiž až tri vrcholy a Michalovce tak budú stredobodom hádzanej na Slovensku. Ako informuje oficiálna stránka už deväťnásobného slovenského majstra, okrem dávnejšie avizovaného kvalifikačného stretnutia o postup na ME 2016 žien, v ktorom nastúpia Slovenky aj so štyrmi hráčkami Iuventy (no už bez tehotnej Tatiany Fiľkovej - Trehubovej a zranenej brankárky Lucie Gubikovej) proti Maďarsku, sa v metropole Zemplína predstaví aj mužská reprezentácia a odohrá sa tu aj prestížny Česko-slovenský pohár starších a mladších dorasteniek.

Tatiana Fiľková - Trehubová je síce lákadlom na plagáte, no proti Maďarkám nenastúpi

Ako prvá príde na rad ženská reprezentácia. Tá v Chemkostav aréne v stredu 1. júna o 18.00 privíta v prestížnom súboji Maďarsko. Predpredaj vstupeniek na tento zápas začal v stredu 25. mája 2016 a vstupenky si môžete zakúpiť na sekretariáte klubu. „Vstupné je jednotné pre všetkých a to tri eurá. Aj preto, že tento zápas vychádza na 1. júna, čiže Deň detí, budú mať deti do pätnásť rokov vstup zdarma,“  citovala oficiálna stránka Iuventy slová športového riaditeľa klubu Jaroslava Čúrneho. Ženská reprezentácia ale nebude jedinou, ktorá sa v Michalovciahc predstaví. V sobotu 11. a nedeľu 12. júna tu totiž odohrá dvojzápas so Švajčiarskom aj mužská reprezentácia. Súboje s "Helvétmi" sa síce mali hrať v Prešove, no nakoniec ich uvidia diváci na Zemplíne. Oba zápasy majú jednotný začiatok - 16.00 hod.

Chemkostav bude v prvej polovici júna stredobom slovenskej hádzanej

Na svoje si prídu aj milovníci mládežníckej hádzanej. V Michalovciach sa totiž po prvýkrát uskutoční prestížny Česko-slovenský pohár starších a mladších dorasteniek, ktorý v metropole Zemplína v závere prvého júnového týždňa (piatok 3. jún až nedeľa 5. jún) napíše svoju štvrtú kapitolu. Ako je známe, na tomto turnaji sa zúčastňujú majster a vicemajster z oboch krajín. Želiezko v ohni bude mať aj Iuventa. Mladšie dorastenky, ktoré sa nedávno tešili z obhajoby majstrovského titulu, budú obhajovať minulosezónne prvenstvo. Turnaj starších dorasteniek sa uskutoční bez domáceho družstva, keďže starším dorkám Iuventy unikla účasť na prestížnom turnaji pri rovnosti bodov s Trenčínom o jeden gól. Program turnaja bude známy budúci týždeň.

Peter Brendza

 



Uverejnené: 27.05.2016 11:09:54 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.