files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Starších dorastencov MFK Zemplín čaká rozhodujúci týždeň

Starší dorastenci MFK Zemplín sú dve kolá pred koncom prvej ligy na pätnástej priečke, ktorá znamená zostup do druhej ligy Východ. V ich prospech hrá fakt, že na rozdiel od svojich konkurentov majú k dobru utorňajšiu dohrávku 25. kola na ihrisku už zachráneného Stropkova. Potom ich ešte doma čakajú dve stretnutia proti Nitre a už istému vypadávajúcemu MFK Banská Bystrica. Ak všetky tieto súboje zvládnu, zabezpečia si účasť medzi elitou aj v nasledujúcom ročníku. V sobotu si mladíci Michaloviec skomplikovali situáciu na ihrisku favorizovaných Košíc, kde prehrali gólom zo záveru 0:1.

Tréner michalovských starších dorastencov Ondrej Duda videl košický súboj takto: „Bol z kategórie veľmi dobrých, ale už tradične sme doplatili na koncovku. Bez útočníka Dominika Kuncu, ktorý je v týchto dňoch na reprezentačnom turnaji v Holandsku s výberom do 19 rokov sme vpredu akoby iba poloviční. Ešteže v utorok už bude v Stropkove k dispozícii.“ Ak Michalovce v Stropkove zvíťazia, bodovo sa dotiahnu na mimoriadne zlepšenú Dunajskú Stredu, s ktorou majú lepšie skóre zo vzájomných stretnutí. Pravda, potom ešte musia zdolať aj Nitru a nováčika spod Urpína MFK. „Okrem nás a Dunajskej Stredy je namočený aj bratislavský Slovan a dokonca aj úradujúci majster z Dubnice nad Váhom. Aj to svedčí o mimoriadnej vyrovnanosti tejto súťaže. Verím, že záver zvládneme a najvyššiu súťaž pre Michalovce zachránime,“ dodal Ondrej Duda.

Štatistika

MFK Košice - Michalovce 1:0 (0:0)

Gól: 82. Gondoľ.

MFK ZEMPLÍN: Hajda - Tokár, Urban, Liška, Podhorín - Vladyka, Kovaľ (83. Dulovič) - Danko, Mihok, Žido (83. Žido) - Forgáč.


Najbližší program: dohrávka 25. kola (utorok 25. 5. 2010 o 14.00 hod.): Stropkov - Michalovce, 28. kolo (nedeľa 30. 5. 2010 o 11.00 hod.): Michalovce - Nitra, 29. kolo (nedeľa 6. 5. 2010 o 11.00 hod.): Michalovce - MFK Banská Bystrica.
                                            (juke)



Uverejnené: 26.05.2010 09:42:30 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.