files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská Dukla hlási ďalších podpísaných hráčov

Michalovskej Dukle sa začína rysovať kostra tímu, ktorý by mal bojovať v prvej lige opäť o najvyššie priečky. Vedenie klubu sa totiž po Ladislavovi Ščurkovi a brankárovi Adamovi Trenčanovi dohodlo s ďalšími hráčmi. Ide o tváre, ktoré v minulosti hájili farby michalovskej Dukly. V novej sezóne napríklad nebudú v tíme „vojakov“ chýbať Tomáš Banovský či Ľuboš Fajčák, ako aj obrancovia Daniel Hančák a Marcel Šterbák.


Ľuboš Fajčák sa po roku znova vracia do rodných Michaloviec

V michalovskej Dukle naďalej pracujú na vystužení kádra pre nasledujúcu sezónu. Vedenie klubu tentoraz predstavilo ďalších podpísaných hráčov. Doteraz sa im upísala pätica – brankár Adam Trenčan, obranca Georgij Šangin, či útočníci Gleb Lušnikov, Andrej Salnikov a Ladislav Ščurko. „Z ďalších hráčov, ktorých máme podpísaných, vám môžem predstaviť našich odchovancov Ľuboša Fajčáka a Tomáša Banovského, s ktorými sme sa na zmluvách dohodli práve v týchto dňoch,“ uviedol mená prvých dvoch podpísaných hráčov prezident HK Dukla Michalovce Alexander Černega. „V týchto dňoch sme zmluvne dotiahli aj pôsobenia skúsených obrancov Daniela Hančáka, Zoltána Kubáta a útočníka Martina Drotára, ktorí u nás pôsobili aj v minulej sezóne. Ďalším skúseným hráčom je Marcel Šterbák, ktorý u nás pôsobil predvlani a s jeho výkonmi sme boli veľmi spokojní. Som preto rád, že po návrate z Francúzska sa upísal opäť nám,“ pokračoval Černega menami ďalších hráčov, ktorí budú pôsobiť v Michalovciach v sezóne 2016/2017. V tíme budú tentoraz zrejme chýbať útočníci Peter Čížek, Patrik Huňady a aj Matej Hinďoš.

Marcel Šterbák si po roku strávenom vo Francúzsku opäť oblečie michalovský dres

Na lane ešte jeden elitný útočník

Michalovskí hokejisti začnú prípravu na novú sezónu pod vedením trénera Miroslava Ihnačáka tento pondelok. Prvé dva týždne strávia na kondičnom sústredení v Medzilaborciach, kde začnú prípravu už po piatykrát po sebe. Dovtedy by mali pribudnúť aj ďalší hráči, s ktorými vedenie počíta do nasledujúcej sezóny. „Momentálne máme podpísanú kostru kádra, s ktorým by sme mali začať sezónu. Prípravu s nami by mali začať aj mladíci Martin Boboš, Ľubomír Buraľ, Martin Dolgoš, Ivan Fedorko a Martin Schnelly. Počítame aj s brankárom Romanom Dzúrom a takisto aj s bratom Gleba Lušnikova, Demidom, ktorý ešte môže hrať aj za juniorku. Šancu dostanú aj viacerí mladíci z juniorky či úspešného dorastu. Je len na nich, ako sa jej chopia,“ zdôraznil Alexander Černega. Podľa jeho ďalších slov môže prísť aj k angažovaniu ďalších skúsených hokejistov. „Pracujeme ešte na jednom obrancovi a takisto jednom elitnom útočníkovi, ktorého by sme tu takisto chceli mať. Jeho meno vám ešte neprezradím, no je dosť možné, že sa v najbližších dňoch dohodneme a potom oficiálne predstavíme ako posilu aj jeho,“ dodal na záver prezident HK Dukla Michalovce. 

Peter Brendza 



Uverejnené: 16.07.2016 13:30:30 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.