files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Hladký postup MFK Zemplín do tretieho kola Slovnaft Cupu

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce zvíťazili v druhom kole Slovnaft Cupu na pôde MFK Vrbové hladko 2:0 a postúpili tak do tretieho kola. Michalovčania neponechali nič na náhodu a po góloch Emmanuela Mensaha v šiestej a albánskeho legionára Kristjana Kushtu z jedenástej minúty už v úvodnej štvrťhodine rozhodli o svojom víťazstve. Zverenci trénera Antona Šoltisa sa najbližšie predstavia v sobotu 13. augusta na ihrisku Podbrezovej, doma ich uvidíme následnú sobotu 20. augusta, kedy o 19.00 hod. privítajú celok Dunajskej Stredy.

Tréner Anton Šoltis urobil oproti sobotňajšiemu zápasu so Zlatými Moravcami (0:0) v základnej zostave až päť zmien a tie priniesli osoh. Prvýkrát nastúpil už vybavený Emmanuel Mensah, v útoku dostal šancu Albánec Kristjan Kushta a práve títo dvaja sa postarali o víťazstvo Michalovčanov, a ich postup do tretieho kola Slovnaft Cupu, keď svojimi presnými zásahmi ešte v úvodnej pätnásťminútovke rozhodli o michalovskom víťazstve. V ďalšom kole našej najvyššej pohárovej súťaže pocestujú žlto-modrí na ihrisko víťaza duelu FC Pata - FK Slovan Most pri Bratislave, ktorý sa uskutoční v stredu 10. augusta.

MFK Vrbové - MFK Zemplín Michalovce 0:2 (0:2)
Góly: 6. Mensah, 11. Kushta.
Žltá karty: 52. Ďuračka (Vrbové).
Rozhodovali: Sedlár - Štrbo, Zemko.
Divákov: 220.
MFK: M. Valovič - Prosňanský (62. Kurinec), M. Ďuračka, Spál, Majgot (68. Andrísek), Strecký, Zelenay (77. Bukovčák), T. Gažík, Sumer, Lackovič, Verchola.
MFK ZEMPLÍN: Macej - Perez, T. Sedlák, Sipľak, Šimčák - M. Bednár (77. Grič) - Kunca (46. Leško), Turík, Žofčák (46. Danko), Mensah - Kushta.



Uverejnené: 09.08.2016 19:16:15 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.