files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Štvorgólový výprask MFK Zemplín v Ružomberku

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce prehrali v zápase siedmeho kola najvyššej Fortuna ligy na ihrisku MFK Ružomberok vysoko 0:4, keď po polčase prehrávali 0:1. Vo Fortuna lige teraz nasleduje reprezentačná prestávka, zverenci trénera Antona Šoltisa tak budú v hre až v sobotu 10. septembra, kedy o 19.00 hod. privítajú celok MŠK Žilina. Ešte pred reprezentačnou pauzou ich však čaká súboj tretieho kola Slovnaft Cupu, ktorý odohrajú v stredu 31. augusta na pôde FC Pata.

Michalovský lodivod Anton Šoltis mal pred zápasom poriadné vrásky na čele. Zo základnej zostavy mu totiž vypadli až štyria hráči, traja dokonca z defenzívnych pozícii (Perez, Vernon, Šimčák, Danko). Aj napriek tomuto hendikepu Michalovčania v prvom dejstve podali solídny výkon a vôbec to nevyzeralo na ich vysokú prehru. V prvej pätnásťminútovke viackrát domácim podkúrili, no na jej konci inkasovali, keď Patrik Macej síce vyrazil strieľaný center, no iba k voľnému Erikovi Daniovi, ktorý krížnou strelou otvoril skóre zápasu. Náskok domáceho tímu mohol byť o osem minút neskôr dokonca dvojgólový, Marešovu tutovku ale zlikvidoval skvele Patrik Macej. Postupom času sa osmeľovali aj Michalovčania, strela navrátilca po zranení Olivera Podhorina si ale cestu do siete nenašla. Podobne sa tak stalo aj pri hlavičke Jána Masla na druhej strane. V záverečnej päťminútovke dvakrát pohrozili hostia. Najskôr strelu Škutku zrazila domáca obrana na rohový kop a v posledných sekundách skončil Žofčákov priamy kop na žrdi domácej brány.

V druhom polčase sa už hralo podľa nôt favorizovanej "Ruže". Tá začala aktívne a odmenou jej bol druhý gól v michalovskej sieti, o ktorý sa postaral z priameho kopu Marek Sapara. V 57. minúte už viedli domáci futbalisti rozdielom triedy. Obranou Michalovčanov sa predral Jakub Mareš, ktorý následne ponúkol loptu Martinovi Nagyovy a ten z hranice šestnástky poslal nechytateľný projektyl do michalovskej siete. Tieto dva momenty dali Ružomberčanom krídla a v michalovskej šestnástky to viackrát horelo. Hneď po hodine hry Mareš mieril za bezmocného Maceja, no trafil iba svojho spoluhráča Chriena, no a osem minút neskôr neskončila v michalovskej sieti ani superšanca Kružliaka. Na druhej strane sa neujal ani pokus Mensaha. Domáci hráči napokon pridali ešte jeden gól, keď na konci krásnej akcie bol v 81. minúte Mareš, ktorý tak upravil na konečných 4:0.

MFK Ružomberok - MFK Zemplín Michalovce 4:0 (1:0)
Góly: 15. Daniel, 51. Sapara, 57. Nagy, 81. Mareš.
Žlté karty: 38. Leško, 63. Vajs.
Rozhodovali: Prešinský – Hancko, Pozor.
Divákov: 1860.
MFK: Macík - P. Maslo, J. Maslo, Kružliak, Kolčák - Chrien (82. Lačný), Nagy - Daniel, Sapara (73. Ďubek), Gál Andrezly - Mareš (83. Faško).
MFK: Macej - Koscelník, Qose, Sipľak, Podhorin - T. Sedlák - Kunca (77. Kushta), Žofčák (62. Turík), Leško (62. Vajs), Mensah - Škutka.



Uverejnené: 27.08.2016 20:54:26 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.