files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla v divokom zápase prehrala v Miškolci

Hokejisti HK Dukla Michalovce utrpeli druhú prehru v rámci prípravy na novú sezónu, keď na ľade účastníka nadnárodnej MOL ligy DVTK Jegesmedvék Miškolc prehrali 2:4. Michalovčania síce na začiatku tretej tretiny znegovali náskok súpera z prvej tretiny, keď vyrovnali gólmi Šechného a Drotára, ktorý skóroval dokonca v oslabení o dvoch hráčov, na 2:2, no domáci hokejisti nakoniec dvoma gólmi v záverečnej desaťminútovke strhli víťazstvo na svoju stranu, keď štvrtý dosiahli do prázdnej brány.

Súboj sa niesol v poriadne nervóznej atmosfére, hráči Miškolca boli vylúčení osemkrát, Michalovčania dokonca štrnásťkrát, čo je skoro polovica zápasu. Maďarskí arbitri teda zrejme chceli, aby si vojaci nacvičili hru v oslabení... Zverenci trénera Miroslava Ihnačáka v rámci prípravy odohrajú ešte dve stretnutia. Už zajtra, čiže v utorok 30. augusta sa predstavia v Prešove, no a generálkou na úvodné kolo ligovej súťaže pre nich bude domáci zápas s Debrecínom, ktorý sa odohrá v piatok 2. septembra so začiatkom o 17.00 hod.

DVTK Jegesmedvék Miškolc - HK Dukla Michalovce 4:2 (2:0, 0:0, 2:2)
Góly: 41. Šechný, 47. Drotár oslab/2.
Vylúčení: 8:14. Presilovky: 3:0. Oslabenia: 0:1.
HK DUKLA: Trenčan - Kubát, Šterbák, Hančák, Poláček, Slimák, Buraľ, Boboš, Dolgoš - G. Lušnikov, Ščurko, Z. Král - Banovský, Šechný, Drotár - M. Baláž, Cútt, R. Kohutiar - Schnelly, Fedorko, Mesároš.



Uverejnené: 29.08.2016 20:38:36 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.