files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Futsalisti v Chemkostav aréne s Francúzskom remizovali

Minulý týždeň v stredu sa v michalovskej Chemkostav aréne uskutočnil prestížny medzinárodný zápas vo futsale medzi reprezentáciami Slovenska a Francúzska. Slovenská futsalová reprezentácia remizovala s Francúzskom 3:3 (1:0). Deň predtým zverenci trénera Richarda Bača výber "galského kohúta" zdolali v Košiciach 10:6.


Francúzi na rozdiel od prvého zápasu začali aktívne, ale prví sa radovali Slováci, keď po prihrávke Fehérváriho trafil Várady presne do odkrytej brány. Domácim narástli krídla, ale napriek ďalším gólovým možnostiam Ricka, Váradyho, či Haľka už v polčase neskórovali. Hneď po prestávke vyšla Slovákom opäť spolupráca po osi Fehérvári, Várady a po vtipnej koncovke druhého menovaného viedli dvojgólovým rozdielom. Tento stav však vydržal iba pár desiatok sekúnd, pretože presná strela Teixeiru znamenala zníženie na 2:1. K dôležitému momentu došlo v 27. minúte, keď po jednom zo súbojov utrpel nepríjemné zranenie jeden z hráčov Francúzska, ktorého museli odviezť do nemocnice a z nariadeného priameho kopu opäť Teixeira prudkou strelou k žrdi vyrovnal na 2:2. Slováci neskladali zbrane a v 31. minúte po kombinácii celého útoku strhol vedenie opäť na ich stranu vedúcim gólom Rick. O necelé tri minúty bolo znovu vyrovnané - úspešným strelcom Francúzska bol Basson. V samom závere Slováci vrhli všetky sily do útoku, no vyrovnania sa nedočkali, aj napriek tomu, že dve sekundy pred záverečným klaksónom spálil stopercentnú možnosť kanonier Várady.

Štatistika

Slovensko - Francúzsko 3:3 (1:0)

Góly: 7., 22. Várady, 31. Rick - 22., 27. Teixeira, 34. Basson. Rozhodovali: Bohun a Belavý (obaja SR), ŽK: Haľko, 400 divákov.

SLOVENSKO: Gašparovič - Brunovský, Várady, Mikita, Haľko - Rick, Fehérvári, Kozár, Bahna.

FRANCÚZSKO: Haroun - Mamdoud, Mendy, Otmani, Teixera - Ait
Kahma, Alla, Balki, Basson

Richard Bačo, tréner SR: "Pod dnešný výsledok sa určitou mierou podpísal rezultát zo včerajška, keď sme Francúzsku nastrieľali desať gólov. Súper v prvom rade lepšie bránil a ani my sme sa nevyznamenali v koncovke. V prvom polčase sme mali toľko šancí, že sme mohli už rozhodnúť. Je mi ľúto remízy, ale podľa priebehu hry je spravodlivá."
                                    Július Kmec



Uverejnené: 31.05.2010 13:48:47 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.