files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Tretie víťazstvo v rade, dvadsiatku Dukla zdolala 3:0

Hokejisti HK Dukla Michalovce zvíťazili vo vloženom stretnutí Budiš I. hokejovej ligy na domácom ľade nad tímom HK Orange 20 3:0 a do tabuľky si tak pripísali tretie víťazstvo v rade. O góly Michalovčanov sa postarali v prvej tretine Zdeněk Král, v druhej časti bol v presilovke úspešný aj Ladislav Ščurko, no a skóre zápasu uzavrel takisto v druhej tretine Roman Kohutiar.

Zverenci trénera Miroslava Ihnačáka sa na domácom ľade predstavia aj v ďalších troch ligových zápasoch. V stredu 21. septembra privítajú v tabuľke druhé Topoľčany, následne v piatok 23. septembra nastúpia proti rezerve extraligového Martina, no a sériu domácich zápasov ukončia v stredu 28. septembra súbojom so Spišskou Novou Vsou. Všetky sa začínajú od 17.00 hod.

Vo vloženom stretnutí prvej hokejovej ligy sa hral od začiatku rýchly priamočiary hokej, no na druhej strane proti viacerým kombináciám bol nekvalitný ľad. Navyše, na začiatku zápasu, ktorý mal slávnostný charakter lúčenia sa s Richardom Šechným, bývalým kapitánom HK Dukla, narobilo organizátorom problémy svetlo, ktoré na pár minút vypadlo. Po jeho opätovnom nabehnutí sa mohlo začať hrať. Viac z hry mali domáci hokejisti. Tí však dokázali svoju prevahu pretaviť v prvej časti iba v jeden gól. Postaral sa oň tretí útok, konkrétne Zdeněk Král, ktorý v dvanástej minúte po presnej Drotárovej prihrávke spomedzi kruhov prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste – 1:0.

Hostí jednogólové manko neodrádzalo a naďalej boli nebezpeční. Ich rýchle korčuľovanie narobilo michalovskej obrane problémy, brankár Trenčan bol teda viackrát v pohotovosti. V ofenzíve sa však činili aj domáci. Tí v úvode druhej tretiny nevyužili dva nájazdy dvoch na jedného, keď na brankárovi Dúrnom stroskotali Fedorko aj Cútt. Druhý gól sa podarilo streliť až Ladislavovi Ščurkovi, ktorý v presilovke upravil na 2:0. Definitívny pokoj na michalovské hokejky priniesla 35. minúta, kedy obrane hostí unikol Roman Kohutiar a popod Dúrneho betóny pridal tretí gól Dukly. Hostia sa v tretej tretine pokúšali urobiť niečo s výsledkom. Blízko ku kontaktnému gólu bol dvakrát Košecky. Ten najskôr pálil nebezpečne od modrej čiary, no a v 48. minúte nebol úspešný ani zoči – voči brankárovi Trenčanovi. Michalovský golman si nakoniec udržal čisté konto a bol teda hlavným strojcom víťazstva 3:0.

HK Dukla Michalovce - HK Orange 20 3:0 (1:0, 2:0, 0:0)
Góly: 12. Král (Drotár, Kohutiar), 32. Ščurko (Kubát, Fajčák) pres/1, 35. Kohutiar.
Vylúčení: 6:4. Presilovky: 1:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Kalina, Janiga, Vall. Divákov: 550.
HK DUKLA: Trenčan - Kubát, Šterbák, Dolgoš, Hančák, Slimák, Polaček, Boboš, Buraľ - Lušnikov, Ščurko, Fajčák - Banovský, Cútt, Baláž - Kohutiar, Král, Drotár - Schnelly, Fedorko.
HK ORANGE 20: Durný - Hain, Grman, Danko, Košecký, Jendroľ, Trška, Bdžoch, Burzík - Pataky, Pätoprstý, Sloboda - Horvath, Murín, Váňa - Struška, Oško, Hecl - Koziot, Koyš, Vybiral.



Uverejnené: 18.09.2016 19:54:59
files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.