files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Drobci v detskom fitness

Myslíte si, že iba dospeláci môžu chodiť do fitnescentra? Omyl! To, že aj detičky si môžu „plnohodnotne“ zacvičiť, dokázali malí drobci, ktorí sa v jedno dopoludnie zúčastnili so svojimi mamičkami na akcii, ktorú pripravilo MC Drobec. O tejto, aj o iných aktivitách tohto centra sa dozviete viac.

Drobci vo fitness

Jedno z mnohých upršaných májových dopoludní sa mamky spolu s drobcami z materského centra rozhodli stráviť športovo. Navštívili detské fitness vo Fitness centre Winkler na Hollého ulici, kde si po prvý raz vyskúšali cvičenie na rozličných posilňovacích strojoch určených pre deti. Veľmi ich to bavilo. Veľkú radosť mali aj zo skákania na boso a dostatočného priestoru na spoločné šantenie a cvičenie. Exkurzia vo fitness centre bola zrealizovaná v rámci projektu „Cvičme hravo – žime zdravo“, ktorý podporil Nadačný fond ČSOB, a. s., v Nadácii Pontis. Poďakovanie za možnosť uskutočniť túto aktivitu patrí aj vedúcej prevádzky fitness, pani Jolane Čekľovskej, ktorá našich drobcov s mamkami v ich zariadení srdečne privítala, s úsmevom sledovala cvičenie detí a ponúkla mamkám ďalšie služby centra. Zúčastnené mamičky si netradičnú exkurziu pochvaľovali a vyjadrili sa, že už teraz sa tešia na podobné zaujímavé podujatie MC Drobec.

Pravidelné aktivity MC Drobec

V čase otváracích hodín herne je k dispozícii : pondelok - dopoludnia: tvorivá dielnička, utorok - dopoludnia: cvičenia  pre mamičky s deťmi (v malej telocvični 7. ZŠ), streda - dopoludnia: rytmicko-pohybové  hry pre deti (pesničky, riekanky) - popoludní: besedy, štvrtok - dopoludnia: herňa a podvečer: cvičenia pre ženy (mamky) v  relaxačno-posilňovacom štúdiu školy.
Okrem pravidelných akcií  toto centrum organizuje aj  mnohé jednorázové akcie, ktoré sú zverejňované priebežne na stránke
www.mcdrobec.detailne.sk  .

Deň detí

Najbližšiu akciu, ktorú materské centrum Drobec organizuje je „Deň detí s MC Drobec“, ktorá sa bude konať 13. júna 2010 na Zemplínskej šírave. Rodičia môžu svoje detičky prihlásiť telefonicky, e-mailom  alebo osobne do 7. júna 2010. Účastnícky poplatok sú 2€ a prihlásené detičky dostanú k sviatku darček. Na všetkých čaká zaujímavý program a pohostenie v príjemnom prostredí. Dobrovoľné vstupné rodičov bude neskôr použité na zorganizovanie ďalších akcií materského centra Drobec.
                           Adriana Jacečková



Uverejnené: 02.06.2010 10:56:22 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.