files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Trúfajú si na rekord

V stredu 28. septembra o 18.00 hod., sa v Chemkostav Aréne uskutoční už šiesty ročník podujatia Michalovce Michalom a Michaelám, ktoré organizuje Mesto Michalovce. Šiesty ročník by mohol prekonať rekord, ktorý sa píše od roku 2013 a zatiaľ sa zastavil na čísle 413.

Rekord by mohol padnúť
Rekord, padol ešte v roku 2013, keď sa na námestí zišlo 413 nositeľov krstného mena, ktoré má spoločný základ slova ako metropola Zemplína. V Chemkostav ARÉNE sa bude konať v poradí už šiesty ročník tohto netradičného podujatia, ktorý by mohol predstavovať možnosť posunúť toto číslo smerom nahor. O hojný počet ľudí a dobrú náladu sa postupne postarajú skupina Drišľak, speváčka a rodáčka z Michaloviec Nika Karch, kapela Desmod a moderátor Michal Hudák. Všetci Michalovia z Michaloviec, ale aj z okolitých obcí, miest a samozrejme celého Slovenska sú srdečne vítaní. Pomôcť dosiahnuť rekord by mali všetci Michalovia z blízkeho aj vzdialeného okolia, ktorí sú nositeľmi tohto mena a prídu na túto výbornú akciu. Samozrejme, rekord sa týka aj nositeľov mena ako Miquel, Mike či Michael.

Vstupenky a registrácia už prebieha
Registráciu spolu so vstupenkou si môžu všetci Michalovia, Michaely vyzdvihnúť v Informačnej kancelárii mesta Michalovce. Vstupenky pre platiacich návštevníkov sú v predaji v Informačnej kancelárii, Cestovnej kancelárii Bomex, Mestskom kultúrnom stredisku a v sieti Ticketportal.

Tlačová správa




Uverejnené: 26.09.2016 12:59:16 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.