files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Topoľany doma znova neuspeli

V 28. kole III. futbalovej ligy Východ, Topoľany len potvrdili slabšiu jarnú výkonnosť. Tesne podľahli o záchranu bojujúcemu Veľkému Šarišu. Utrpeli už štvrtú jarnú domácu prehru! Zároveň stále platí, že v odvetnej časti zatiaľ získali púhych sedem bodov.


Na začiatku stretnutia Šarišan Štuller mieril vedľa. Potom sa už po prvýkrát menilo skóre zápasu. V 8.min. inak nevýrazný Praščák poslal strieľaný center do šestnástky. Rýchlonohý Kozák nezaváhal a poslal loptu do brány - 0:1. V ďalších minútach boli hostia iniciatívnejší. V 20.min. sa neujala Popovcova hlavička. V 22.min. aktívny Poláček prihral Bandžuchovi, ktorý po umiestnenej strele z hranice šestnástky vyrovnal na 1:1. V polovici úvodného dejstva Praščákova delovka  tesne minula svätyňu hosťujúceho celku.

Po polhodine hry pozorný topoliansky gólman Komenda zlikvidoval Štullerovu nepríjemnú strelu. V tej istej minúte domáci Jacko odcentroval, ale nebezpečná hlavička s chuťou hrajúceho Kozáka zmenu v skóre nepriniesla. V 31.min. nevýrazne hrajúci domáci obrancovia zabudli na V.Keresteša. Úplne voľný futbalista prvýkrát poslal svoje mužstvo do vedenia - 1:2. Na konci I. polčasu lopta putovala po osi Tabaka - Kozák - Talnagi. Posledne uvedený futbalista ju poslal za chrbát gólmana Lukáča - 2:2.

Po dvoch tretinách duelu Hlávka zachytil Štullerovu centrovanú loptu. Zblízka však trafil len ľavú žrď. V ďalších minútach nevyužili svoje možnosti súrodenci Vladimír a Miroslav Kerestešoví. V 80.min. gólman V.Šariša Lukáč iba s námahou vyrazil Kandalovu technickú strelu. O výhre kolektívu z Prešovského kraja sa rozhodlo päť minút pred koncom. Z hranice pokutového územia vystrelil Vasiľ. Komenda vyrazil loptu iba pred číhajúceho Poláčka. Ten ju bez problémov poslal za jeho chrbát - 2:3.

ŠTATISTIKA:


Topoľany - Veľký Šariš 2:3 (2:2)


Góly: 8.Kozák, 44.Talnagi - 22.Bandžuch, 31.V.Keresteš, 85.Poláček, ŽK: Horňák, Tabaka - Popovec, Marchevský, pred 100 divákmi rozhodoval Perát.


Topoľany: Komenda - Fljaško, Žežulka, Chovan, Horňák - Kozák, Tabaka, Praščák (87.Petranič), Jacko - Kandala, Talnagi (86.Moskaľ).
                                                            (janč)



Uverejnené: 02.06.2010 11:31:57 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.